OVO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Procurile slike sa Takijem, ovako su izgledali u NAJVEĆOJ LJUBAVI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se pitali kako izgleda žena koja je rodila popularnu rijaliti učesnicu!

OVO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Procurile slike sa Takijem, ovako su izgledali u NAJVEĆOJ LJUBAVI! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković, poznata po učešću u rijalitiju "Elita", nije krila koliko je povezana sa svojim ocem, Radomirom Takijem Marinkovićem. Kroz sve sezone u kojima je učestvovala, Taki je pružao punu podršku svojoj mezimici. Maja je nedavno istakla da ju je od malena odgajio otac, dok se tek pre nekoliko godina ponovo povezala sa majkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Iako se Majina majka nije pojavljivala u javnosti, nedavno su se na društvenim mrežama pojavile njene fotografije iz mladosti. Mnogima je zapao za oko njen stajling, ali i izražena sličnost sa ćerkom Majom.

Maja nije krila da je estetskom hirurgijom znatno promenila svoj fizički izgled. Pored uvećanja usana, višestrukih operacija grudi, operacije nosa, "mačjih očiju", filera u vilici i jagodicama, takođe je i uvećala zadnjicu.

U rijalitiju "Elita", Maja je započela novu ljubavnu vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom Mione Jovanović. Njihova veza cveta, a Taki Marinković se oglasio rekavši da nema zamerki za novog zeta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Inače, Maja i Stanislav su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da sw zauzstave i smire, već svaki sledeći put bude sve žešće i glasnije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading