BIVŠA UČESNICA ELITE RAZVEZALA JEZIK: Ovo je istina o vezi Mione i Ša, reper bi POLUDEO zbog ovih reči!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Živić progovorila o gorućim temama!

BIVŠA UČESNICA ELITE RAZVEZALA JEZIK: Ovo je istina o vezi Mione i Ša, reper bi POLUDEO zbog ovih reči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Bivša učesnica "Elite" Vanja Živić dala je svoj sud za domaći medij o aktuelnim temama iz rijalitija, o kojim bruji cela Bela kuća i društvene mreže. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vanja Živić

Kako gledaš na raskid Aneli i Janjuša i ove njihove učestale svađe, koje su itekako burne?

- Njegovo nedžentlmensko ponašanje poslednjih dana apsolutno osuđujem. Šta god i kako god, takve reči i postupci su nedopustivi..Ali isto tako, znam da se jako vole i da je sve ovo samo faza, veliki pritisak dugo su tamo, jako teške životne situacije su ih zadesile. Pomiriće se naravno znam to 1/1, ne mogu jedno bez drugog. Biće tu bar još jedno desetak svađi i pomirenja, samo se nadam bez ovakvih uvreda i poniženja, jer je stvarno ružno i ne pristaje im nikako.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Poslala si čestitku podrške Ša i Mioni, a oni juče ušli u brutalan sukob. Kako gledaš na tu celokupnu situaciju?

- Što se tiče Mione i Ša, pa vidi rekla sam i u čestitki, Ša podhitno mora nekako da dođe sebi, jer ovo što radi mu ništa dobro doneti neće. Razumem ga sa jedne strane, jer je Miona totalno neodređena u svojim izlaganjima i odgovorima koje tako nekako dvosmisleno daje, kao da namenski ostavlja prostor za nagađanja, tako mi deluje. Kaje se jako zbog Stanislava, to je očigledno, mada sada već kod nje radi sujeta, jer je on ušao u vezu sa Majom. S druge strane, mislim da je Ša i sam svestan cele te situacije ali prosto nema snage da to prizna javno. Mislim da bi trebalo da je pusti da odu na to Rajsko ostrvo i da lepo vidi na čemu je, mada sam sigurna da se ni tamo ništa specijalno neće desiti niti promeniti. Volela bih da ta veza uspe i opstane, jer su mi oboje jako dragi, ali mislim iskreno da od toga, po svemu sudeći, nema ništa i da samo Šaki sebi produžava agoniju i jako mi je žao zbog toga iskreno - poručila je ona za Pink.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading