POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE! Ša i Miona opet pod jorgan planinom! Sve prštalo od vrele akcije u izolaciji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona već neko vreme tvrdi da je bivši dečko Stanislav Krofak uopšte ne zanima.

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE! Ša i Miona opet pod jorgan planinom! Sve prštalo od vrele akcije u izolaciji! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović osamili su se u sobi za izolaciju posle nekoliko teškij svađa, pa su imali intimne odnose. Sinoć je Miona u toku emisije rekla da dalje namerava da gradi bolji odnos sa reperom, jer je bivši dečko Stanislav Krofak, koji je sada u vezi sa Majom Marinković definitivno ne interesuje. 

 Njoj međutim, cimeri nisu verovali, iako je odlučna u nameri da je Nenad jedini muškarac koji je zanima.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona i Ša

 

- Super mi je sa Nenadom iako imamo svađe o kojima se danima priča. Svakoj ženi bi pre prijao muškarac koji je ljubomoran u vezi, nego koji je ženu ne primećuje. Mislim da su to normalne stvari, tako da sve je u redu sa nama, iako mnogi misle da nije - pričala je ona.

Podsećamo, Miona Jovanović u razgovoru sa Slađom Poršelinom priznala je da ne želi razgovor sa Stanislavom Krofakom, te i da je u vezi sa njim odbijala poklone od njega.

- Ja znam, prešla sam preko toga, ja sam volela, volela sam kao Boga i pogrešila sam, jer me je on opet ostavio - pričala je Slađa.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona i Ša

 

- Za ostrvo kada je bilo, htela sam da kažem: "Daj, Milane", ali je ispalo da sam rekla: "Da" - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ja bih volela da dođem do tog razgovora da se okonča - rekla je Slađa.

- Nema šta, ne zanima me da bilo šta okončavam, sve je bilo gotovo. I ne može samo da se nameće meni i da on priča ovako i onako, i on je kontradiktoran...Ja sam isto kupila neko odelce, mnogo više nego on meni, ali šta je tu loše?! Bio je neki auto, on kaže da ostane za mene, ja sam se zahvalila, nemam vozačku. Kaže: "Biraj sat koji ti se sviđa", ja mu kažem da se ne ložim na to. To meni da neko kupuje, ja to ne volim...Ja sam bivšem momku pozajmila pare, zamisli dokle to dođe - rekla je Miona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading