OVAKO SU PRONAŠLI OBEŠENOG MIHAILA U STANU: Horor scene u domu Janjuševića, detalji lede krv u žilama!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je opisao kako su Mihaila zatekli mrtvog u stanu.

OVAKO SU PRONAŠLI OBEŠENOG MIHAILA U STANU: Horor scene u domu Janjuševića, detalji lede krv u žilama!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Boris Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša nedavno je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije sa svojim pokojnim bratom Mihailom Janjuševićem. Na fotografiji, koja je izazvala brojne emotivne reakcije, njih dvojica su zajedno na video pozivu, što je dodatno pojačalo emotivnu težinu ove objave.

Međutim, Marko Janjušević Janjuš danas je razgovarao sa cimerima, kojima se požalio na svoje psihičko stanje, koje je poprilično poljuljano otkad se dogodila porodična tragedija, odnosno otkad je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo.

On je sada otkrio neke nove detalje, pa prepričao ko je i kako zatekao obešenog Mihaila u stanu:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ko je prvi ušao tamo i video ga? - pitao je Đedović.

- Vlasnik stana, oni su pokušali da ga dobiju ali se baterija ispraznila od zvanja. On nije otišao ni na posao i neki njegov drug sa kojim je išao u teretanu je video da je ugašeno svetlo. Pozvao je gazdu stana i on je otključao i odmah su ga našli sa desne strane. Neko od novinara je zvao moje i saopštio im to, moja baba je prva saznala, zamisli ti to. To je bilo oko 7 sati, a mene su obavestili oko 10 - rekao je Janjuš.

- Strašno, ne znam šta da ti kažem -rekao je Đedović.

- Onda sam samo razmišljao da vidim Krunu što pre. I sad meni ovde ljudi pričaju da imaju neke probleme, a meni ne postoji sat da mi neke slike nisu u glavi - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading