STANISLAV SE POVERIO LAKIĆU! Evo šta je pričao o Maji Marinković pored bazena! Njemu pala vilica od šoka!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja je divlja devojka u svakom smislu! O onim stvarima ne treba ni da pričam! Jasno ti je sve!

STANISLAV SE POVERIO LAKIĆU! Evo šta je pričao o Maji Marinković pored bazena! Njemu pala vilica od šoka!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Stanislav Krofak i Nikola Lakić uživali su u lepom vremenu pored bazena u dvorištu Bele kuće, pa se u jednom trenutku povela priča o devojkama. Naime, Stanislav je u tom trenutku pričao o Maji Marinković, pa je komentarisao i njeno umeće u krevetu, što je Lakića iznenadilo, s obzirom na to da su on i starleta kratko u vezi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

- Maja je super lik, mislim da to svi vide, zato je naša veza naišla na odobravanje od strane većine. Iskreno, ima i ona bubice, ali ko ih nema? Meni je nekako prirasla za srce i voleo bih da se što bolje slažemo dok smo ovde. Da li to može da potraje i napolju, to sada ne mogu da tvrdim - pričao je on, pa je dodao:

- Maja je divlja devojka u svakom smislu! O onim stvarima ne treba ni da pričam! Jasno ti je sve! 

U tom momentu Lakić se izbečio, pa je počeo da se smeje, što je Stanislavu bilo takođe smešno.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

Podsećamo, Marinkovićka je i nedavno bila u žiži u rijalitiju jer je njen cimer Uroš Rajačić rekao da je s njim flertovala. Maja je sve odmah demantova, pa je svađa poprilično dugo trajala sa Urošem za crnim stolom.

Pitanje za Uroša Rajačića. Čemu negativni komentari na račun Maje i Stanislava? Da li si siguran da si ti taj čovek iz Majinih snova - pitao je voditelj Milan Milošević. 

Nikad ih nisam komentarisao van ovog stola. Komentarisao sam da svi čuju, tako da ne znam na šta misle. Stojim iza svega što sam rekao - ogradio se Uroš.

Nije tačno, dečka ne primećujem. Možda pre, u vezi ne. Ne zanima me, imam svog dečka. Vrlo mi je jasno da hejtuju moju vezu. Moj dečko nije neko ko pada na tuđe komentare i baš zato mi se sviđa. Poenta cele priče je da sam ja sigurna  - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading