DRAMA PORODICA UČESNICA ELITE: Nakon brutalnih uvreda i pretnji TUŽBOM stigla i povratna reakcija!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojanina sestra odgovorila porodici Anđele Šparavalo!

DRAMA PORODICA UČESNICA ELITE: Nakon brutalnih uvreda i pretnji TUŽBOM stigla i povratna reakcija!

Foto: Shutterstok

Sestra Bojane Pavlović oglasila se povodom dešavanja iz rijalitija "Elita" i dala sud o aktuelnim temama, pogotovo kad je reč o vezi njene sestra sa Anđelom Šparavalo

- Mislim da nema razloga za svađom, mislim da mogu i na neki drugi način da iskažu tvoje mišljenje. Ali to su bitke rijalitija, ja stvarno ne bih ulazila u to, to je između njih, ja nisam u Eliti i ne znam kako je biti u zatvorenom prostoru, pa ne bih preterano komentarisala taj deo - rekla je Svetlana, pa prokomentarisala pretnje porodice Šparavalo da će tužiti Bojanu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo Elita

- Što se tiče tužbe ne bih komentarisala to, ja živim nekim drugim životom, to je između Bojane i Anđeline porodice, mislim da nema razloga za vređanjem smatram da to može na neki lep način da se kaže šta misle. Ja toj porodici želim sve najbolje kao i Anđeli, smatram da ona nije loša, samo mora mnogo da se radi sa njom - rekla je Svetlana.

Bojanina sestra je otkrila i da li je Bojana vezu kao sa Anđelom imala i pre "Elite". 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo razgovor sa roditeljima u Eliti

- Ovakvu vezu kao u rijalitiju mislim da nije imala i da to nije tip Bojanin, ali Bojana je tip koji voli da savetuje devojke, da pruži devojkama, da ad devojkama. Ja sam joj zamerala, da treba biše u sebe da ulaže, sebe da gleda da se brine o sebi, a ne stalno te devojke, jer te devojke su toliko prilaune u životu, više čovek treba u sebe da ulaže - rekla je za Pink.rs Svetlana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading