KAO IZ HOROR FILMA: Vrisak Anđele Šparavalo odzvanjao imanjem, ukućani prebledeli od straha!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo je napravila dramu zbog Bojane Pavlović, koja ju je nazvala folirantom.

KAO IZ HOROR FILMA: Vrisak Anđele Šparavalo odzvanjao imanjem, ukućani prebledeli od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon burnih događaja u rijalitiju "Elita", javnost je bila iznenađena emotivnim potezom Sandre Šparavalo, majke učesnice Anđele. Naime, Sandra je nedavno objavila fotografije na Instagramu na kojima je zajedno sa svojom ćerkom, prateći ih pesmom "Volim te do neba" od Vlade Kalembera. Ove fotografije su izazvale brojne reakcije, s obzirom na ranije izražena razočaranja i neodobravanja majke prema Anđelinom učešću u rijalitiju i romansi sa Bojanom Pavlović.

Na fotografiji koju je majka učesnice "Elite" podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram se vidi da su njih dve bile jako prisne, a sad su i brojni pratioci mogli da vide jednu od lepih porodičnih uspomena i sliku na kojoj se Anđela grli sa svojom majkom. 

Međutim, Anđela je sinoć doživela novi emotivni slom zbog devojke Bojane, koja joj je poručila da je folirant, što je Anđelu veoma razočaralo. Dok su se drugi zabavljali uz žurku, Anđela je plakala i zapomagala na sav glas, a ukućani su pokušali da je uteše:

 

- Zamisli kaže ti to neko, Stefani. Neću da idem nigde - plakala je i kukala Anđela.

- Šta je bilo, u čemu je glavni problem? - pitala je Stefani.

- Kao, da kada ustanem nešto da pričam i da kažem, kaže mi da sam folirant - plakala je Šparavalo.

Podsetimo da je Sandra javno isticala svoje nezadovoljstvo Anđelinim ponašanjem u rijalitiju, kao i njenom vezom sa Bojanom. Međutim, ove fotografije i odabrana pesma ukazuju na mogući preokret u njihovom odnosu, te ostavljaju prostor za spekulacije o budućim dešavanjima u porodici Šparavalo.

- Šta da vam kažem, ja ovo više ne mogu da trpim i da gledam ono javno, onako, da je žvalavi po vratu, da gledam te njihove gadosti... Laže patološki, pothitno mora da ide kod psihijatra! Verujte mi, vidim šta joj Bojana priča sve i radi, ona joj je, kao, neki zaštitnik. Anđela misli da nema nikog u kući, da su svi protiv nje, pa da ima samo Bojanu, da će da je rastrgnu ako se ne drži nje. Sama uvlači sebe sve dublje i dublje u laži i probleme - govorila je jednom prilikom za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

03.04.2024 15:15

Veoma razmažena i bezobrazna devojka. Čuvana ispod staklenog zvona. Ona ne zna gde je levo i desno. Samo još fali da se histerično valja po podu, kao dete u prodavnici kada neće nešto da mu kupe.