OVO JE VANJIN PAKLENI PLAN: Ša otkrio ŠOK DETALJ iz braka sa bivšom, RAZVODOM se spasio!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otvorio dušu i sve priznao o braku sa Vanjom Ignjatović!

OVO JE VANJIN PAKLENI PLAN: Ša otkrio ŠOK DETALJ iz braka sa bivšom, RAZVODOM se spasio!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Biša supruga Nenada Aleksića ŠaVanja Ignjatović u nekoliko navrata je isticila da je njen brak s reperom bio haotičan, a ono što je on sam priznao, šokiralo je mnoge i bacilo senku na njenu iskrenost.

Naime, Ša je otkrio Stanislavu Krofaku da je Ignjatovićeva pokušala da mu uzme stan tako što je isistirala da prilikom kupovine nekretnine ona bude prepisana na njeno ime, uprkos tome što su, sveukupno, bili samo tri meseca u braku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Dok Ignjatovićeva iznosi prljav veš iz njihovog braka i time pokušava da ga sroza na samo dno, ovu temu nije preterano komentarisala, dok je Ša odlučan u tvrdnji da je on pokušala da ga iskoristi na taj način i ostavi ga na cedilu.

Posetimo, Vanja se u žiži interesovanja našla zbog braka s reperom, koji je bio na klimavim nogama pre negovog ulaska u Elitu, a zatim se sprekulisalo da je uplovila u romasku sa Stanislavom Krofakom, bivšim momkom Mione Jovanović, koja se trenutno zabavlja sa Aleksićem, piše Pink.rs.

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

 

Podsetimo, reper je u emisiji "Pitanja gledalaca" izazvao sumnje u njen spontani pobačaj, nazvao je neradnicom, a potom je doveo u pitanje i njen status majke, s obzirom na to da ima sina iz prethodne veze. Ove tvrdnje su izazvale ogorčenje i šok kod Ignjatovićeve, koja je odlučila da javno progovori povodom ovih optužbi. 

- Šta da vam kažem kad samo laže?! Bolesnik, on je kriv što sam izgubila dete, to tvrdim, bre! A druga stvar, on je neradnik, a isto tako meni nije dao da radim. Živeo je od para sa TikToka - bilo je sve što je u ovom trenutku želela da otkrije Vanja, budući da je najavila skorašnje finalno raskrinkavanje svog, sada već, bivšeg supruga, prenosi Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading