MILAN MILOŠEVIĆ ZAČINIO EMISIJU NA SAMOM POČETKU: Isplivao sav prljav veš Aneli Ahmić - Janjuš zanemeo od ŠOKA!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić raskrinkana na samom početku emisije.

MILAN MILOŠEVIĆ ZAČINIO EMISIJU NA SAMOM POČETKU: Isplivao sav prljav veš Aneli Ahmić - Janjuš zanemeo od ŠOKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u "Eliti" održano još jedno izdanje emisije "Izbacivanje". Šestoro učesnika se borilo za opstanak, a nakon što su Mariji Malivuk duplirani glasovi publike, "Elitu" je zauvek napustio Pavle Milevski Pablo. Došlo je vreme da učesnici rijalitija saznaju koga je on imenovao za vođu.

Pavlovo pismo je izazvalo uzbuđenje među ukućanima, ali i kod publike koja nestrpljivo očekuje da sazna ko će preuzeti vođstvo u Beloj kući. Pismo je napisano u studiju kod voditeljke Ane Radulović neposredno pre Pavlovog izlaska iz rijalitija, a danas je stiglo u Belu kuću.

Luka Majčica izabran je za ovonedeljnog vođu, a tokom današnje podele budžeta, Luka je otkrio da ima mnogo toga da kaže o Aneli Ahmić, pa je na samom početku emisije "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem priznao na šta je mislio i čime nju drži u šaci, kao i njenog supruga, Asmina Durdžića, koji se neprestano spominje u Eliti:

 

- Već je on rekao nešto, mislim da se tiče mog muža - rekla je Aneli.

- Ja sam joj već rekao, tiče se nekog novca - otkrio je Luka Majčica.

- Ja sam već o tome pričala, spominjao je neke dugove za Asmina, zato sam mu odmah rekla da kaže šta ima - komentarisala je Aneli Ahmić.

- Mi imamo neke zajedničke prijatelje, već sam govorio o tome - dodao je Majčica.

Njegovu podelu budžeta su pohvalili brojni ukućani, a gledaoci smatraju da Majčica ni sada nije priznao šta zaista zna o Aneli i njenom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading