NOVI OČAJNIČKI POTEZ NENADA ALEKSIĆA ŠA ĆE VAS ZAPREPASTITI: Izblamirao se kao nikad pre, pa postao glavni predmet sprdnje!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nastavlja da šokira blamantnim ponašanjem.

NOVI OČAJNIČKI POTEZ NENADA ALEKSIĆA ŠA ĆE VAS ZAPREPASTITI: Izblamirao se kao nikad pre, pa postao glavni predmet sprdnje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u "Eliti" održano još jedno izdanje emisije "Izbacivanje". Šestoro učesnika se borilo za opstanak, a nakon što su Mariji Malivuk duplirani glasovi publike, "Elitu" je zauvek napustio Pavle Milevski Pablo. Došlo je vreme da učesnici rijalitija saznaju koga je on imenovao za vođu.

Pavlovo pismo je izazvalo uzbuđenje među ukućanima, ali i kod publike koja nestrpljivo očekuje da sazna ko će preuzeti vođstvo u Beloj kući. Pismo je napisano u studiju kod voditeljke Ane Radulović neposredno pre Pavlovog izlaska iz rijalitija, a danas je stiglo u Belu kuću.

Nakon što je pismo stiglo, Nikola Lakić je preuzeo odgovornost da ga pročita pred ostalim ukućanima. Ovo je izazvalo dodatnu napetost, jer niko od njih nije znao šta se krije u Pavlovom pismu. Kada je Nikola počeo da čita, atmosfera u Beloj kući postala je napeta, a svi su sa nestrpljenjem iščekivali da saznaju ko je Pavle odabrao za vođu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka Majčica

 

- Vidimo se, kućo. Novi vođa je Luka Majčica - glasilo je u pismu nakon čega je Luka dobio ovacije.

Kao i uvek, ova odluka preplašila je pojedine ukućane, s obzirom da će on večeras birati potrčke, a Nenad Aleksić Ša je na sve načine pokušavao da ga "potkupi", odnosno ubedi ga da nikako u izolaciju ne pošalje Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka, njenog bivšeg dečka.

- Znaš, da se ušlihtam... Čestitam ti - smejao se Ša, pokušavajući sve da okrene na šalu.

- Haha, znam - odgovorio je Majčica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Poki

25.03.2024 19:13

Nije prvi put da se blamira urla, urla, kune se da nece u odabrane pa na kraju ode kao bela lala. Satlno preti (ne zna se kome) da ce da izadje ali nikako, svi znamo da niko nikog na silu ne drzi. Lepo potpise, plati kaznu i eto ga kod Fontane a posle grebe da ga vrate. Eto njega i jos neke koji kukaju da bi izasli a posle mole da ih pozovu