MIONA UZVRAĆA UDARAC! Postavila Ša JASNA PRAVILA za opstanak u vezi, on poslušniji od psa!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović pokazala zube!

MIONA UZVRAĆA UDARAC! Postavila Ša JASNA PRAVILA za opstanak u vezi, on poslušniji od psa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Miona Jovanović je danas zamerila Nenadu Aleksiću Ša na oblačenju ovog jutra. Naime, Jovanovićevoj je zamestalo to što Ša nije obukao ono što je ona htela da obuče.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Kako ti ne znaš da se obučeš Nenade - rekla je Miiona.

- Ja se najlepše oblačim, svi su to rekli - govorio je Ša.

- Kot i je to rekao? Crno i ljubičasto ti je išlo najbrutalnije! Ma ne lupaj, uz to što si obukao idu ti one ljubičaste - govorila je Miona

- Ne lupaj, sivo ide uz ovo - dodao je Ša.

- Ti mene ni za šta ne slušaš - besna je bila Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Sve te slušam! Ali ne volim te patike stvarno, ne volim da ih nosim - pravdao se Nenad. 

- Nemoj da se lepiš za te jedne, kao da nemaš druge! Ko te pita šta voliš, gledaš šta se meni sviđa! - poručila je Miona. 

- To si u pravu! - potvrdio je Nenad Aleksić Ša. 

Mnogi su prokomentarisali da je ovim Miona jasno htela da isprovocira Nenada i da mu stavi do znanja ko je glavni u vezi. On je još jednom pokazao da kao muškarac će joj sve udovoljiti. 

Da li je ovo Miona uradila kako bi preokrenula igricu i pokazala bivšem dečku Stanislavu Krofku da je njena veza idealna pod njenim uslovima, procenite sami. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Kako komentarišeš što je on sa svojom bivšom pričao, a za tebe i Mionu nije? - pitao je Darko.

- To je njegov obraz, meni je šokantno da ja tražim odobrenje od partnera da nešto mogu da uradim, sa moje strane ja sam već rekao, ona mene ne zanima, smešna mi je. Njegova glavna briga je ona, ja nemam ništa sa tim. Ja ne znam da li ja nju zanimam, ali mislim da ne. Mene da izda neki radnik on više nikad neće raditi kod mene, ja ne menjam mišljenja tako lako. Ona je prevarila mene sa njime i sad joj je glupo da priča da je sa mnom bilo dobro jer znamo kakav je on i da ljubomoriše. Ona nema ništa o meni da kaže, ja ne bih ulazio ovde da nisam čist, neka kažu šta žele. Primetio sam da želi da priča sa mnom, ali nema potrebe za tim sad, trebalo je odmah to da kaže a ne da čekam njegovo odobrenje, ko je on bre? Mene je sramota sa kim sam živeo, nema svoj stav stalno je pod tuđim uticajem, sad da je upoznam ne bih nikad bio sa njom - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading