MILJANA JOJ NABILA PRST U OKO, PA PRETILA MAKAZAMA: Teodora Delić pripremila Kulićevoj BRUTALNU osvetu, ovo će je zaboleti!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ni ne sluti šta joj Teodora Delić priprema.

MILJANA JOJ NABILA PRST U OKO, PA PRETILA MAKAZAMA: Teodora Delić pripremila Kulićevoj BRUTALNU osvetu, ovo će je zaboleti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Majka Teodora Delić oglasila se za domaće medije, ponosna na ćerku što se taktički približila Miljani Kulić, kako bi sprečila eventualni okršaj sa njom i pokušala da izgura ovaj rijaliti bez poteškoća:

- Ona je imala košmare zbog Miljane... sećate se da joj je Miljana nabila prst u oko, makazama je htela da joj ošiša kosu... Teodora je zato odlučila da bude dobra sa Miljanom, jer je se plaši. Ona je zavolela Nenada i želela je da sazna šta je čeka sa njiim generalno. Teodora je jako mudra devojka i jako mi se dopada što je to uradila na taj način. Ona je ispitivala sve što je zanima. Miljana je isto otvorena, ali je u nekim trenucima slagala... Teodora je nju navukla da priča, i to će biti dobro za nju, da sazna u šta se upušta - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić

 

- Ja mislim da je to ona pametno odradila. Ne plašim se da nešto može da se desi ako Miljana sazna da je Teodora htela da je na neki način iskoristi da bi izvukla informacije. Teodora nju ne voli... ne može očima da je gleda, ali opet smatram da je ovo najbolji potez koji je uradila, da se ne svađaju i prave probleme - zaključila je Slavica za Pink.rs.

- Bebica je ljubomoran na Gačića jer voli moje dete. Pritiska Teodoru, to je nervira, što je i sama rekla. Nenad još uvek upoznaje moju ćerku i nije primetio, a nadam se da će primetiti to da ona ne voli autoritet. Svađe nastaju jer joj turira mozak. Samo to treba da koriguje kod sebe, kako do svađa ne bi dolazilo. Teodora je jaka ličnost, a on je dvanaest godina stariji, smatram da je stabilan i da im je potrtebno da promene mesto sedenja zbog Gačića, kako učesnici ne bi nastavljali priču o tome gde ona gleda. Moja ćerka je dobra duša, ima veliko srcve i znam da voli samo Nenada - dodala je Teodorina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading