MILJANA KRŠI GLAVNO PRAVILO ELITE: Kamera sve zabeležila, saterala bitnog muškarca u ĆOŠAK!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva pokušala da nagovori ovonedeljnog vođu da joj ispuni želju!

MILJANA KRŠI GLAVNO PRAVILO ELITE: Kamera sve zabeležila, saterala bitnog muškarca u ĆOŠAK!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Sinoć je "Elitu" napustio Pavle Milevski Pablo, koji je za vođu postavio Luku Majčicu. Luka će večeras imati priliku da odabere svoja dva potrčka i omiljenu osobu, a jedna učesnica je već krenula da ga nagovara da odabere nju, iako je to zabranjeno.

Naime, Miljana Kulić želi da da bude Lukina omiljena osoba, kako bi Darijana Radomirovića napravila ljubomornim. Kulićeva je Majčicu saterala u ćošak u garderoberu, ali on nije poklekao.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana tera Luku da je postavi za omiljenu osobu

- Miljanicu za omiljenu - rekla je Miljana.

- Moram da razmislim o tome, ja imam prijatelje ovde - rekao je Majčica.

- Ma veruj mi, ja te zaklinjem, Miljanica omiljena - govorila je Kulićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka odbio Miljanu Kulić

Inače, Kulićeva je sinoć progovorila o Darijanu i otkrila kako se oseća.

- Miljana, kako si večeras, šta ima novo? - pitao ju je Tanasijević.

- Promenljivo sam, baba Marta, pa vidiš, juče sunce, a danas svi obučeni. Nisam slatka, ali sam psiho, to piše na majici, to je kao moj ljubavni odnos - rekla je Miljana, pa dodala:

- Nije mi zanimljiv Darijan, ponižava me i omalovažava, ima neku falinku u glavi, igra fudbal sa mojim neprijateljima, ja se jesam zaljubila, ali sam emotivno nestabilna. Što kažu, Darijan DNK, on je cirkuzant - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana je sinoć udarila na Darijana

Miljana je udarila i na Ivana Marinkovića.

- Zna gde me najviše boli i udara pravo u metu, izmišlja, laže, ja znam koga Željko najviše voli, on kad bi optišao kod Ivana on bi bio kod njega sat vremena i počeo bi da plače za bakom i mamom. Može da ga uzme ali u onoj stvari, ja se pravim jaka ali mene sve t povređuje, skupio je dvadeset degenerika koji isto to meni pričaju, na anketama lupaju gluposti i onda huška ljude protiv mene, tu su Lejdi, Mica trica i ostali koji se šlepaju uz njega. Ovo ne može normalan čovek da izgovori, mene je sramota u koga sam bila zaljubljena. Svi su mislili da je velika ljubav između njega i Jelene ali ja tu ne vidim ništa, niti poljupca niti zagrljaja, ja tu nikakvu emociju ne vidim. On se izobličio od zlobe, nije svestan težine reči koje govori, ja ne znam kako će izaći na ulici od takvih reči, on je nažalost otac Željka, on svim ljudima udara na traume, sve majke vređa i omalovažava, mene vukao za nogu, posuo me smećem. Jelena daje gas i smeje se dok on to radi, ona je glumila dobrog policajca ali je isto go*no kao on. Ja sam joj rekla mrš u pi*ku materinu špirtosavu kad mi je rekla za dete da mi je ludo, odvratna mi je, oprali su me za sve pare, juče sam se gušila u suzama, slaba sam i dozivam majku, meni danima knedla stoji u grlu, noćima ne spavam. On povlači i Anđelu lujku i ostale degenerike i onda me vređaju, Žanu napada jer je govorila kakva sam majka i onda je on počeo da je vređa - priznala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading