DRAMA U ELITI! Stanislav izazvao HAOS, kako li će Miona na OVO reagovati?

Autor:

Zadruga

25.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić napravila dramu!

DRAMA U ELITI! Stanislav izazvao HAOS, kako li će Miona na OVO reagovati?

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazuić Poršelina je poznata po svojoj jutarnjoj rutini sunčanja pored bazena kada je sunčan dan. Svako jutro, ona se udobno smesti na kraju bazena kako bi uživala u suncu i opuštajućem ambijentu.

Dok se sunča, Slađa uživa u pogledu na Stanislava Krofaka, koji takođe voli da provodi jutra pored bazena. Njihovo opuštanje uz zrake sunca često privlači pažnju drugih gostiju i stvara prijatan ambijent oko bazena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić besni na Božu Džonsa

 


Međutim, jednog jutra, Slađin miran ritual sunčanja poremetio je neočekivani dolazak Bože Džonsa. Njegovo prisustvo između nje i Stanislava privuklo je pažnju, a prema nekim izvorima, Slađi se to nije svidelo jer joj je zaklonio pogled na Stanislava. Ovaj trenutak izazvao je iznenađenje među redovnim posetiocima bazena.

Iako detalji nisu potpuno jasni, čini se da je Slađa reagovala na ovu situaciju na svoj način. Njeni prijatelji tvrde da je izgledala iznenađeno kada se Boža pojavio, a neki su primetili i blagi izraz nezadovoljstva na njenom licu. Ipak, Slađa je ostala smirena i nije pravila scenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić besni na Božu Džonsa

 


Jutarnja rutina Slađe Lazuić Poršeline, iako obično mirna i opuštajuća, ovog puta je doživela neočekivani preokret dolaskom Bože Džonsa. Iako je ova situacija izazvala pažnju, Slađa je ostala dostojanstvena i nastavila sa svojim jutarnjim ritualom sunčanja pored bazena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading