BEBICA DOTAKAO DNO AMBISA: Transfer blama u Eliti, evo na šta je sve spreman da bi udovoljio Teodori!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica dominira u blamu!

BEBICA DOTAKAO DNO AMBISA: Transfer blama u Eliti, evo na šta je sve spreman da bi udovoljio Teodori!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U popodnevnih časovima je došlo do tenzije između Teodore Delić i Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, kada je Teodora zapretila da će raskinuti sa njim ukoliko primeti neke poglede između njega i Miljane Kulić. Kako bi izbegao sukob, Bebica je odlučio da se pokrije ćebetom preko glave. Ovaj gest izazvao je mnogo pažnje i spekulacija o tome kako će Teodora reagovati na njegov postupak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Skandal u Eliti

 


Ovaj neočekivani potez Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, izazvao je različite reakcije u javnosti. Dok su neki podržali njegov postupak kao smiren način izbegavanja konflikta, drugi su se pitali da li je ovo dovoljno da smiri Teodoru Delić i reši njihove probleme. Mnogi su zainteresovani da vide kakav će biti odgovor Teodore na ovaj gest i da li će to uticati na njihov odnos u budućnosti.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

SKandal u Eliti

 


Ovaj incident jasno pokazuje da postoji tenzija između Teodore Delić i Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, zbog navodnih pogleda između Bebice i Miljane Kulić. Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na njihov odnos i da li će uspeti da prevaziđu ove izazove. Mnogi su zainteresovani da vide da li će Teodora prihvatiti Bebicin gest kao znak pažnje ili će to dodatno pogoršati njihov odnos.

Ostaje da vidimo kako će se ova priča dalje razvijati i da li će Bebicin gest uspeti da umiri Teodoru Delić ili će dovesti do daljih komplikacija u njihovoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading