JANJUŠEV GOVOR RASPLAKAO SVE: Zbog ovih reči UŽIVO u programu svi zaplakali!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš imao potrebu da se obrati svima!

JANJUŠEV GOVOR RASPLAKAO SVE: Zbog ovih reči UŽIVO u programu svi zaplakali!

Foto: Printskrin/RTV PINK

 Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" održane su još jedne u nizu ,,Nominacije", a za crnim stolom je ustao Marko Janjušević Janjuš kom je voditeljka Ivana Šopić dala reč da nominaciju. 

Janjušević je se obratio Sneži Jovičić, koja je bila u duelu sa bivšim dečkom Darijanom Radomirovićem.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Janjuš u ELiti

 

- Nemam neku inspiraciju i žao mi je što nemam za ovu instituciju koji su mi ulepšali ovaj rijaliti. Bog ih je sam i poslao ovde. Meni je Darko rekao da je hteo da je*e Snežu u gu*u . Ja ću zbog tvoje želje ostaviti tebe - rekao je Janjuš.

- Rekla sam da me Sneža pljuvala par puta, nemam šta više da kažem. Darijan mi je drag, ima bolju dušu nego Sneža, tako da ću sačuvati njega - rekla je Aneli.

- O Sneži sam sve rekao, zadržaću Darijanu poslati nju - rekao je Bebica.

- Sneža je direktna, sviđaju mi se neke njene izjave, ona je o meni iznela laži, ali svakako je bolja nego Darijan, ostavljam nju - rekla je Teodora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Trudim se da komentarišem sve realno i da nikoga ne uvredim, većinom sve radim kroz sarkazam. Želim svima da se izvinim za ispade. pokušaću da izdržim sve ovo, ja ću pokušati da nikoga ovde ne maltretiram i nadam se da će me svako razumeti. Ovde sam šest godina i opet smatram da neki ljudi nisu moj rang, ja sam prvi ušao na ova vrata i itekako imam iskustva, obeležio sam ovaj rijaliti i vama hvala što mnogi od vas ne komentarišu mene kako bi želeli. Pogotovo kad ste i u nekom odnosu jako vam bude teško i stvarno ne mogu da ispoštujem svoje i da lažem da mi je dobro. Ja koji volim muziku i pevam ja do sad ni jednom nisam zapevao, to je jako teško stanje, mnogo me to muči i na žurkama, vodio sam boemski život i onda me pogodi kad se svi vesele a ja sebe ne pronalazim tu i onda mi bude teško kad vidim i to sam radio ceo život - iskreno je priznao Janjuš - rekao je on i dao Aneli sat.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljilja

25.03.2024 17:59

Taj Janjuš je jedan glupander I folirant.Nekada mi je bio zanimljiv I duhovit.Sada je dotakao dno. Tako se ne ponaša neko ko istinski žali.Na žalost I moj brat je na isti način okončao život I znam kako sam to teško podnela.Nikome na pamet nebi palo da se zaljubljuje I javno ima sex kao ovaj folirant.Inače,čini mi se da ovoga puta kapiram Cara u svemu pa I u izbor devojke iz Bujanovca koju će on da opere I dovede do pobede.Nema ništa od toga,obzirom da su omraženi kod gledalaca.