SEĆATE LI SE OVOG BIVŠEG ZADRUGARA? Dame otkidaju za njegovim MIŠIĆIMA, pričalo se o AFERI sa Lunom, a za njim su LUDOVALE dve takmičarke! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

16.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan je bio učesnik prve sezona popularnog rijalitija, a sada izgleda nikad bolje!

SEĆATE LI SE OVOG BIVŠEG ZADRUGARA? Dame otkidaju za njegovim MIŠIĆIMA, pričalo se o AFERI sa Lunom, a za njim su LUDOVALE dve takmičarke! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com/jovan__mijalkovic

Prva sezona popularnog rijalitija "Zadruga" krenula je sa emitovanjem 6. septembra 2017. godine, a trenutno je u toku sedma sezona, dok je rijaliti promenio ime u "Elita". Kroz Belu kuću prošlo je mnogo takmičara, a publika je na neke od njih i zaboravila. Među njima se sigurno nalazi i zgodni maneken i fitnes trener Jovan Mijalković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovan Mijalković u "Zadruzi"

Jovan je bio učesnik prve sezone ovog rijalitija. Publika je odmah stekla utisak da je on fin i ćutljiv momak, a najviše se tada obradovao njegovom ulasku Anđelo Ranković. Međutim, tada se saznalo i da on poznaje Lunu Đogani, a vrlo brzo se povela priča i o navodnoj aferi sa Zlatibora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

U "Zadruzi 1" se pričalo o navodnoj aferi sa Lunom Đogani

- Jovan i ja se znamo iz spoljašnjeg sveta. Bili smo zajedno na jednom zimovanju i tu smo provodili vreme zajedno. Ja sam to i juče rekla, a o ovom dečku mislim sve najlepše - objasnila je Luna svojevremeno svoj odnos sa Jovanom.

Tada je njegov brat otkrio detalje zimovanja.

- Znam za to. Oni su tada bili u društvu sportista, poznatih fudbalera. Jovan i Luna su se tom prilikom zgotivili i družili se sve vreme. Ono što sigurno znam jeste da Jovan nije bio sa Lunom, a jedino što ih je spajalo bili su ti poznati sportisti - otkrio je tada Jovanov brat.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovan i Zorana Stefanov

Na Jovana je tada bacilo oko nekoliko učesnica, između ostalog i pevačica Zorana Stefanov i starleta Maca Diskrecija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovan i Maca Diskrecija

Sudeći po Jovanovom profilu na društvenoj mreži Instagram, on je i dalje fitnes trener, izgleda bolje nego ikada i često putuje po luksuznim destinacijama. U nastavku možete pogledati kako on sad izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading