ŠA PAKUJE STVARI I NAPUŠTA BELU KUĆU! Stiglo zvanično saopštenje, Miona ostaje sa Stanislavom!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pismo Velikog šefa napravilo je totalnu pometnju.

ŠA PAKUJE STVARI I NAPUŠTA BELU KUĆU! Stiglo zvanično saopštenje, Miona ostaje sa Stanislavom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Belu kuću je stiglo novo pismo Velikog šefa, kojim su učesnici obavešteni da je vreme da se imenuju novi "Odabrani" ukućani. Zadatak izvlačenja poveren je Žani Omnia, koja je ovonedeljni vođa, a ona je odmah pročitala sledeća imena.

- Draga Elito, sada će vođa izvući iz činije deset imena, to će biti novi Odabrani. Nephodno je da vođa jasno i glasno izgovori imena - glasilo je pismo.

- Bojana, Anđelo, Darijan, Danka, Ša, Stefani, Jovana Cvijanović, Miljana, Sloba i deseta osoba je Sneža Kušadasi - pročitala je Žana.

 

Neposredno pre ovog odabira, Nenad Aleksić Ša je nagađao šta bi moglo da se dogodi, a upravo ga je ovog najviše bilo strah:

- Ma ja ću se sje*ati načisto, ako nas razdvoje - rekao je Ša.

- Videćemo na koju foru, mislim da ćete vi, zaljubljeni muškarci ići - rekla je Tamara.

- Šta je interesantno da samo muškarci odu - rekla je Miona.

- Ima i Miona glas da je zaljubljena, da ode i ona sa mnom - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša je takođe istakao da mu je podrška fanova veoma važna u ovom periodu, te da mu pruža dodatnu snagu i motivaciju da se nosi sa izazovima koje mu donosi rijaliti šou. Njegova emotivna povezanost sa Mionom je tema koja intrigira javnost, a mnogi prate njihovu vezu sa pažnjom.

Inače, nakon što se na imanje u Šimanvocima uselio njen bivši partner, Stanislav Krofak, dešavanja u Beloj kući su se dodatno zakomplikovala, a tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje" neke stvari su konačno izašle na videlo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading