"LJUBAVNICI BIH IMALA DA PORUČIM..." Bivša žena Nenada Aleksića Ša uputila Mioni javno UPOZORENJE!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok oglašavanje Vanje Ignjatović!

"LJUBAVNICI BIH IMALA DA PORUČIM..." Bivša žena Nenada Aleksića Ša uputila Mioni javno UPOZORENJE!

Foto: instagram, pink/printscreen

Pevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša nastavljaju svoje javne sukobe, a ovoga puta svađa je eskalirala do tačke pominjanja reperove bivše supruge Vanje Ignjatović. Nakon što se u "Elitu" uselio Mionin bivši dečko, MMA borac Stanislav Krofak, situacija je postala još napetija. Miona je izrazila nezadovoljstvo zbog kritika koje je Ša uputio na njen račun, te mu je oštro odbrusila, istovremeno prozivajući njegovu bivšu suprugu.

Nakon što je Miona javno prozvala Vanju Ignjatović, kontaktirali smo bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša radi njenog komentara. Vanja je odlučno odgovorila na prozivku, ne ostavljajući mesta za nedoumice. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

- Devojka koja vidi kako se moj bivši suprug ponaša sada prema njoj, komentariše kako sam ja ološ. Ona grama mozga nema, nije joj palo na pamet da razmisli kako je meni bilo i zašto sam ja od njega otišla. Žena ženi je najveći neprijatelj, definitivno - zaključila je Vanja, pa dodala:

- Samo lud čovek može da trpi ono što se njoj trenutno dešava, a našla je mene da uzima u svoja pogana usta. Ljubavnici bih imala da poručim, ako opstanu, pazi se njegova četiri zida. Mislim, šta reći, dno dna - rekla je za Pink.rs bivša Nenadova supruga.

Republika

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Vanja Ignjatović, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je pre ulaska u "Elit" zatražio razvod braka od Vanje, ali je u samom rijalitiju priznao da se kaje i da želi da ispravi stvari sa svojom sadašnjom bivšom suprugom. Ova javna ispovest je izazvala različite reakcije, a podršku reperu pružili su mu i ostali učesnici rijalitija. Nakon nekog vremena, Ša se zbližio sa Mionom Jovanović i ozvaničio njihovu vezu, dok je istovremeno insistirao da se razvod sa Vanjom što pre finalizuje. Konačno, razvod je okončan pre desetak dana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

12.03.2024 23:44

Ša je prilično problematična osoba, psihički mi nije čist, Vanja je u pravu, dobro je da ga se rešila. Prelepa je i lako će naći momka koji joj bolje pristaje.