KAMERE ELITE USNIMILE JEZIVU SCENU: Takmičar se prosuo kao zvečka, a oko njega STAMPEDO!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić ponovo glavna tema na mrežama!

KAMERE ELITE USNIMILE JEZIVU SCENU: Takmičar se prosuo kao zvečka, a oko njega STAMPEDO!

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić, jedan od učesnika rijaliti programa "Elita", ponovo je privukao pažnju gledalaca svojim hrabrim nastupom u jednom od izazova. Naime, u okviru takmičenja, Uroš je odlučio da se takmiči u trčanju noseći najveće štikle koje je mogao da pronađe.

Dok je sprovodio ovaj izazov, čuli su se glasovi podrške drugih učesnika, ali i neprimereni komentari i uvrede upućene Urošu od strane pojedinih učesnika, kao što su Terza i Munjez. Nije tajna da je Uroš često meta nasilja i homofobičnih ispada, a i ovog puta je doživeo neprijatnosti od strane pojedinih učesnika.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

Munjez je svojim ponašanjem i rečima unutar rijalitija dodatno izazvao kontroverze, nazivajući Uroša pogrdnim imenima i izvodeći neumesne gestove. Ipak, Uroš je hrabro nastavio sa izazovom i dao sve od sebe, uprkos otežavajućim okolnostima. Nažalost, peh se dogodio pri samom cilju kada je Uroš pao, ali srećom, prošao je bez povreda. Ova nezgoda je na kraju izazvala smeh, a celokupnu situaciju možete pogledati u priloženom videu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

Uroševa izdržljivost i sposobnost da se izbori sa teškoćama su odlika koja ga izdvaja, a njegov nedavni nastup u izazovu sa štiklama samo je još jedan primer njegove odlučnosti da se izbori sa svim preprekama. Dok se takmičenje nastavlja, publika će svakako pratiti Uroševe dalje korake i izazove sa nestrpljenjem, uz nadu da će mu se pružiti podrška i poštovanje koje zaslužuje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading