KSENIJA PAJČIN SPASLA POBEDNICU ZADRUGE I NJENU MAJKU: Otkrivena tajna skrivana GODINAMA!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas otkrila do sada nepoznate detalje javnosti!

KSENIJA PAJČIN SPASLA POBEDNICU ZADRUGE I NJENU MAJKU: Otkrivena tajna skrivana GODINAMA!

Foto: E-Stock/Milan Lucic, Shutterstock

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Anabela Atijas nedavno je progovorila o svom druženju sa pokojnom Ksenijom Pajčin, te otkrila do sada nepoznate detalje. Naime, Anabela se prisetila jedne jezive noći, te priznala da je Ksenija spasla nju i njenu ćerku Lunu Đogani, pobednicu "Zadruge 2".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

- Ja ne znam da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena. Taj dan kad se to desilo bila sam na nekom slikanju, i urednik mi je rekao šta joj se desilo, svi smo deživeli šok. Niko nije zaslužio da ode na takav način, pogotovo ona koja je bila puna života - izjavila je Anabela jednom prilikom koja je otkrila još neke detalje o pokojnoj pevačici.

- Kod nje mi se sviđalo to što se volela igrati u životu, ničega je nije bilo strah. Ona je život doživljavala kao jednu veliku igru, ničega je nije bilo strah. Ja u ovim godinama shvatam da sam puno propustila, a mogla sam mnogo više - kazala je Atijasova i otkrila kako joj je Ksenija jednom prilikom pomogla:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani i Anabela Atijas

- Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radio celo leto na moru, i onda iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga, i kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krernula da trči prema nama da nas spasi - prisetila se Anabela za "Srbija Showbizz".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading