U BRAKU S MATOROM FALIO JOJ JE MUŠKI POLNI ORGAN! ANITA KONAČNO PRIZNALA: Njoj je bilo lepo sa mnom, ali meni sa njom i ne baš!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio zašto je Stanojlovićka u odnosu sa njegovom drugaricom stalno bila nervozna i nadrndana .

U BRAKU S MATOROM FALIO JOJ JE MUŠKI POLNI ORGAN! ANITA KONAČNO PRIZNALA: Njoj je bilo lepo sa mnom, ali meni sa njom i ne baš!

Foto: printskrin

Bivše emotivne partnerke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora po ko zna koji put pretresle su temu njihovog odnosa tokom braka koji je okončan Anitinom preljubom. 

Naime, u emisiji Pitanja gledalaca voditelj Milan Milošević obratio se Stanojlovićki sa onim što zanima fanove rijatija.

- Kad god pričaš o Matoroj i tome da te je blam što si bila sa njom, pominješ sve ono što se dešavalo nakon što ste se razišle, a izbegavaš da pominješ kakva je bila dok ste bile zajedno. Da li te je blam vašeg celokupnog odnosa ili samo ponašanja u "Eliti" - glasilo je pitanje.

- Ne mogu da grešim dušu da kažem da je bila loša prema meni dok smo živele zajedno, bila je okej, ali imala sam tu neku želju da joj se osvetim. Ja sam takva pamti pa vrati, pa sam imala neku dozu osvete da moram da joj vratim. Isključivo pričam o stvarima koje je rekla ovde. Pre bih rekla da je njoj bilo lepo sa mnom, nego što je meni s njom. Da mi nije ništa falilo ne bih tražila treću osobu - objanila je Anita, a Matora je, šokirana, dobacila:

- Ja nisam lagala nijednog trenutka, čak i u trenutku kada su nas spajali sa Mateom, verovala sam njoj sto posto.

Foto: printskrin

Jovana Tomić Matora šokirana Anitinim verziranjem priče

 

Voditelj je nastavio da ispituje Anitu.

- Da li si joj se tada svetila, dok je bila dobra prema tebi - upitao je Milan.

- Verovatno taj period sa Mateom, jer ne bih to radila da nije bilo tako - rekla je Anita.

- U redu ako je to osveta, da iz osvete praviš svadbu. Očigledno je imala neki cilj, odgovori joj se menjaju u skladu sa situacijom. Njena stvar šta misli i kako se oseća. Meni je najbitnije da se ne kajem, da sam sve uradila kako sam htela i da znam da sam prema njoj bila savršena - ubacila se opet Matora, pa nastavila:

- Ja nemam dinar jedan na računu, sve što sam potršila, potršila sam na našu svadbu i naš odnos. Ja sam htela ovo, ja sam htela ono, ali mislim da je nije ni interesovalo. Ranije sam svaku noć rezimirala naš odnos, ali sada ne. Ne postoji dan, noć i trenutak da ne porazmislim o tome.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović tvrdi da je Aniti u vezi s Matorom falio muškarac

Zatim se u priču umešao i Matorin drug Marko Đedović.

- Ne mislim da je Aita nikakva osvetnica, mislim da samo mnogo glupostii i sr*nja koja napravi, onda se izvlači. Ona da je pametna i da razmišlja o postupcima nikad to ne bi uradila - rekao je Đedović.

- Sada bih još mnogo gore uradila - odbrusila mu je Anita.

- Ne mislim da je ona htela da se osveti. Što se njihovog odnosa tiče, one u tom odnosu jesu imale pažnju i vreme provodile zajedno, ali kada god sam ih video Anita je uvek bila nervozna, nad*ana, sve joj je falilo. Kada su ušle ovde, ona je ovde bila katastrofa. Ja sam je pitao kakav problem ima u njihovom odnosu, ja sam je pitao čime je nezadovoljna. Ona kaže zato što smo ovde, htela je da ide kući. Svi su videli da tu njoj nešto nije štimalo. Matora jeste bila pažljiva i bez greške, njoj je falio neki ku*ac, al nešto jeste - zaključio je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading