KORISTIŠ GA ZBOG RIJALITI PRIČE! Lejdi Di odbrusila Bebici pred svima! Evo šta je uradila Delićka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamalo da dođe do skandala!

KORISTIŠ GA ZBOG RIJALITI PRIČE! Lejdi Di odbrusila Bebici pred svima! Evo šta je uradila Delićka! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnica Elite Lejdi Di rekla je da sumnja kako je Teodora Delić sa Nenadom Macanovićem Bebicom samo zarad rijaliti priče, pa joj je sve sasula u lice pred cimerima. Delićka je pokušala da ne reaguje na pojedine provokacije, ali je jasno stavila do znanja cimerki da nije iznenađena animozitetom koji se sad jasno vidi.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić i Bebica

 

Što se tiče Teodore, ja sam je zgovitivila, kada sam bila vođa dala sam joj veliki budžet. Da li se ona fokusirala samo na Nenada, ili joj se nisu moji postupci neki svideli to sada nije važno, ali smo se udaljile. Smatrala sam da je zbog rijalitija sa Nenadom, naš odnos se sa Nenadom promenio u odnosu na početak. Smatram da mi je i dalje gotivna,  sa tom nevinom facom me nekako kupi, ali to je sve. Ne bih ulazila sa njom u neki dublji odnos - rekla je Lejdi Di, pa se Bebica nadovezao, dok je Teodora samo ćutala i namigivala: 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić i Bebica

 

- Mislim da imaš nejasno mišljenje o Teodori. Ona ne misli ništa loše o tebi, ali ti imaš nekako neki zid koji ne može lako da se spusti. To mi je sve u redu, ali molim te da nas više ne komentarišeš negativno, ako već ne želiš nikakav prisniji odnos. 

Lejdi di je potom Bebici opet odbrusila.

Nenade ti si od početka bio iritantnan i arogantnan, komentarisala sam da si ufuran. Vremenom si mi pokazao da si se zeznuo, pokazao si mi se da si jako dobar, pričam o odnosu prema meni. Provokacije mi se ne sviđaju, od osoba si koje krenu i ne znaju da stanu, uvek mi se nađeš pri ruci, provedemo više vremena u kući, pa tu i i prozborimo par reči. Nisam gledala prethodu sezonu, naš odnos je za srednji budžet, mislim da si iskren u odnosu sa Teodorom i to je sve. Nema potrebe da se ljutimo jedni na druge i da nešto prebacujemo sad - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading