ALEKSANDRA NIKOLIĆ SPREMNA ZA ODLAZAK U PORODILIŠTE: Fanovi u transu, ovo su dugo čekali!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se pohvalila opremom za odlazak u porodilište, sve je spremno za dolazak bebe na svet.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SPREMNA ZA ODLAZAK U PORODILIŠTE: Fanovi u transu, ovo su dugo čekali!

Foto: ATA Images

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Nikolić uskoro će postati majka, a nedavno su procurile informacije o detaljima njenog porođaja.

Prema izvoru bliskom Aleksandri, ona planira bi trebala da se porodi za četiri nedelje, gde je vodila trudnoću na privatnoj klinici jednog od načelnika odeljenja te bolnice. Planira prirodan porođaj, a još uvek razmatra da li će odabrati epidural. Takođe, rezervisala je apartman u kom će biti sama kako bi imala privatnost i mogla da se posveti oporavku i svojoj ćerkici.

Aleksandra se uveliko priprema za dolazak ćerkice na svet, pa je tako danas objavila snimak novih stvari, koje su joj stigle za odlazak u porodilište. Nikolićeva nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog paketa, pa je srećan trenutak podelila sa brojnim pratiocima na Instagramu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Nikolićeva ne može da dočeka da se ostvari u ulozi majke, pa tako svaki slobodan trenutak posvećuje upravo tome i trudi se da njenoj mezimici ništa ne zafali.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 

- Aleks će se poroditi za četiri nedelje u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porođaj, i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - ispričao je za "Alo" izvor blizak Aleksandri.

- Nakon što se raspitala, rezervisala je apartman u kom će biti sama. Želi da ima privatnost kako bi se potpuno posvetila oporavku i na miru bila sa ćerkicom. Apartman će je koštati 14.000 dinara dnevno, što je okej cifra s obzirom na to da će imati odlične uslove i mir - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Babica

26.02.2024 19:44

Zasto bi ,"fanovi" bili u transu sto ce ona da rodi dete.