SITA PRETUKLA TRUDNU SNAJU I NATERALA JE DA ABORTIRA: Isplivale nove OPTUŽBE na račun sestre Aneli Ahmić!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić tvrdi da je Situ prijavio sin policiji zbog toga što je navodno pretukla njegovu devojku i naterala je da abortira!

SITA PRETUKLA TRUDNU SNAJU I NATERALA JE DA ABORTIRA: Isplivale nove OPTUŽBE na račun sestre Aneli Ahmić!

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin Durdžić, nekadašnji partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, nastavlja rat sa njenom rođenom sestrom Sitom Ahmić. Nedavno je Situ optužio da je maltretirala supruga, koji ju je navodno prijavio, potom da je poslala dve muške osobe da zapale auto Takiju Marinkoviću, a sada ju je optužio za još jednu skandaloznu stvar.

Republika

Foto: ATA Images

Asmin optužio Situ da je Takiju zapalila automobil

Naime, kako Asmin tvrdi, Sita je devojku svog sina naterala da abortira. To nije sve. Durdžić je objavio i navodni zapisnik, te istakao da je Sitin sin prijavio svoju majku zbog toga što mu je navodno pretukla devojku.

- I taj sin koji te se stidi te je prijavio, zato što si mu trudnu devojku tukla, terala da se čisti i svašta, MONSTRUME - napisao je Asmin preko objave navodnog izveštaja iz policije.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Inače, nakon što je Asmin optužio Situ da je poslala momke da zapale Takiju automobil, Marinković se oglasio za naš portal, te istakao da je zabrinut za svoju bezbednost.

- Nisam pametan više, šta se ovo dešava? Kada su se vratile devedesete godine na ulice? Pa i tad smo bili sigurniji, nego sada sa ovim ljudima. Ja ne znam više ni šta je istina, to što je Asmin napisao, ja sam to dobio, nisam ni posumnjao, eto, priča se o tome što se desilo. Ja sam slučaj prepustio policiji, verujem u našu državu da će obaviti sve kako treba, ne sumnjam da će se to otkriti - rekao je Taki za Republiku i dodao:

- Ako je stvarno to istina, ne mogu da kažem da ne verujem da je Sita, zato što je, eto ispostavilo se što je Asmin pričao i za tu drugaricu, ali ne znam. Da mi je svejedno, nije, ne mogu da razmišljam. Ne osećam se bezbedno, treba da lupam glavu o zid, da se okrećem, da li će me neko na ulici prebiti, pretući, mene možda zapaliti... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zima

26.02.2024 20:15

Svaki put kad naidje tekst o njima, ja pomislim u sta se Stanija uvalila...