JE L' MOGUĆE DA JANJUŠ OVO RADI?! Scena tera na povraćanje, GADNIJI prizor dugo nije viđen: KOLIKI MONSTRUM MORAŠ DA BUDEŠ?

Autor:

Zadruga

20.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zgožena njegovim postupkom!

JE L' MOGUĆE DA JANJUŠ OVO RADI?! Scena tera na povraćanje, GADNIJI prizor dugo nije viđen: KOLIKI MONSTRUM MORAŠ DA BUDEŠ?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš svojim učešćem u rijaliti programu "Elita" izaziva brojne reakcija, a iz dana u dan dobija sve više negativnih komentara zbog postupaka koji zgrožavaju javnost. Iako su on i njegova devojka Aneli Ahmić na najvećem udaru negativnih komentara zbog intimnih odnosa i ponašanja prema psu Vesni, pojavio se novi snimak koji je frapirao sve pratioce rijalitija. 

Naime, kamera je uhvatila Janjuša kako u dnevnoj sobi seče nokte na nogama, dok sedi na garnituri. Njemu nije palo na pamet da to uradi nanekom prikladnijem mestu, već je pustio da njegovi nokti sa nogu lete na sve strane, a pored toga što je scena odvratna sama po sebi publiku je dotano zgrozilo što on nema empatije prema dva mala psa koji borave sa njima u Beloj kući i koji u svakom trenutku mogu slučajno da pojednu njegov nokat. 

- Koliko monstrum moraš da biti da sečeš nokte na pod kuda Beka i Vesna trče, a znamo svi koliko je nokat opasan ako bi se pojeo - napisala je jedna stranica na svom Instagram storiju, uz snimak koji je podelila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Janjuš seče nokte u dnevnoj sobi

Inače, Janjuš je sinoć po ko zna koji put po redu svojom izjavom napravio haos na društvenim mrežama kad je u emisiji poručio da nema problem ako njegova ćerka gleda kako razmenjuje nežnosti sa svojom devojkom Aneli. 

Opsednuti su sa mnom, ne možeš da se sprdaš s nekim toliko dugo, mogu dva dana, ali toliko to nije normalno. To što mi Maja stalno pominje ćerku, ali i Aneli ćerku me baš briga. Pa što ne kaže to Miljani ili Marinkovićima. Valjda je bolje da vodiš ljubav s nekim nego da se biješ. Pa i da gleda ćerka rećiću joj tatina devojka i kraj priče - rekao je Janjuš i šokirao sve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading