UČESNIK ELITE DIREKTNO NOMINOVAN: Zvanično obaveštenje stiže na imanje - šok odluka!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite je direktno nominovan, što su odlučili Odabrani ukućani.

UČESNIK ELITE DIREKTNO NOMINOVAN: Zvanično obaveštenje stiže na imanje - šok odluka!

Foto: Ilustracija

Nedavno je u rijalitiju došlo do odluke produkcije da se izabere jedan nominovani učesnik koji će biti izbačen. Surovi trenuci za stolom u sobi odabranih doneli su odluku o tome ko će biti nominovan za izbacivanje. Učesnici su jedan po jedan ustajali i imenovali osobu koja, po njihovom mišljenju, treba da se bori za opstanak u rijalitiju.

Odabrani učesnici su bili poprilično složni, pa je na kraju pala odluka da nominovan bude Nenad Macanović Bebica, koji će saznati tu odluku sutra, tokom regularnih nominacija.

Naime, Miljana Kulić je prva oplela po Bebici, pa iznela nove optužbe na njegov račun, a sa tim se složio i Nenad Aleksić Ša, koji je takođe nominovao Bebicu:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- Imam više kandidata, ali neke reči se ne praštaju. Nikada neću zaboraviti rečenicu, nikada mi to nije izgovorio, pogotovo neko ko je živeo sa mnom dve godine, od početka sam bila iskrena sa njim, izdao me kao čoveka, pisao je sve i svašta o mojoj porodici. On je špijunirao moje roditelje, on je zlo. On nije bio pozvan za rijaliti već samo ja, onda je rešio da se promeni totalno. Upoznala sam mnogo loših ljudi, ali on je jedna fekalija. Mnogo toga je nestalo iz kuće, tako da, bolje da ne pričam. Nešto ću ostaviti i za sledeći put - rekla je Miljana.

- Kod mene je to lako, mangulica, indijanac, kretenčina, debilko sa visećim pantalonama kao da se us*ao, jedan cirkuuzant, sa visećim si*ama, ne zaslužuje jedan sekund da provodi vreme ovde. Lansirao bih ga u kosmos, gadi mi se, smećar jedan - rekao je Ša i nominovao Bebicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading