BEBICA DOBIO KLJUČNU INFORMACIJU, OVO JE ČEKAO OD POČETKA ELITE: Saznao istinu o vezi sa Teodorom Delić, Miljana doživela ŠOK!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodori i Bebici je stigla informacija iz spoljnog sveta, Macanović saznao šta njegovi najbliži misle o njihovoj vezi.

BEBICA DOBIO KLJUČNU INFORMACIJU, OVO JE ČEKAO OD POČETKA ELITE: Saznao istinu o vezi sa Teodorom Delić, Miljana doživela ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas je u Belu kuću ušetalo obezbeđenje, koje je unelo poklone za Teodoru Delić i Nenada Macanovića Bebicu, povodom mesečnice.

Ovaj ljubavni par je uživao u krevetu, a Ivan Marinković ih je obavestio da su im stigli pokloni od brojnih fanova, koji podržavaju njihovu vezu.

Naime, mnogi ukućani sumnjaju u njihovu ljubav i smatraju da im veza neće opstati, već da Teodora priželjkuje odnos sa Nemanjom Gačićem, ali publika vidi drugačije, pa su ih određeni gledaoci podržali i iskoristili ovu priliku da pokažu koliko su iz njih, što njima veoma znači.

 

- Teodora, stigli su vam pokloni - rekao je Ivan.

- Baš je lepo, nama je prvog mesečnica, ali su malo poranili, baš lepo izgleda - rekla je Teodora, kada je ugledala poklone.

Pristigle poklone su odmah rasporedili pored kreveta, balone okačili, slike poređali, a slatkišima se zasladili. Ovo im je dalo elana i motivaciju da nastave da se bore za svoju ljubav protiv svih, koji misle da nemaju budućnost.

Nemanja Gačić, inače glavni razlog njihovih svađa, uopšte nije reagovao na ovaj gest i nije čestitao Teodori i Bebici mesečnicu.

Podsetimo, Miljana Kulić se pre samo nekoliko dana vratila u Elitu, zbog čega je Macanović veoma nervozan i neprestano se svađa sa Teodorom, a kakav će oni odnos imati ubuduće - ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading