EVO ŠTA TRUDNU ALEKSANDRU ČEKA NAKON POMIRENJA SA CAREM: Šah-mat, Majin otac uništio Filipa samo jednim potezom!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se oglasio, pa potkačio Filipa Cara, nakon njegovih uvreda upućenih Maji.

EVO ŠTA TRUDNU ALEKSANDRU ČEKA NAKON POMIRENJA SA CAREM: Šah-mat, Majin otac uništio Filipa samo jednim potezom!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Maja Marinković je nedavno izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što razmišlja o prethodnom odnosu, aludirajući na Filipa Cara, a on se hitno oglasio i udario na bivšu devojku.

- Što se tiče Maje ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da Ša, Janjuš i Aneli su negativci pa komentirajući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu - rekao je Filip Car.

Do Maje ova izjava još uvek nije stigla, ali je njen otac, Taki Marinković, momentalno odgovorio na ove Filipove prozivke, pa ga postavio na svoje mesto, a ovo Car definitivno neće moći da izignoriše, pa nema sumnje da će se njihovo javno prepucavanje nastaviti:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTVPink, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Maja Marinković, Taki i Filip Car

 

- Taj Ološ iz Crkvenice koji se plaši mačke joj je prišao nakon njenog ljubavnog brodoloma sa Janjušem. Maja je tad bila povređena i zaljubila se u tog ološa. Kakva mu je žena? Šta će za nju da kaže, a to priča za Maju. Sve najgore mislim o njemu, neću da mu dajem na značaju nije vredan ni ime da mu spomenem - poručio je Taki za Pink.rs.

Pored Cara, Taki je potkačio i Aneli Ahmić, za koju smatra da je samo i isključivo Majin fan i da pokušava da je oponaša, zbog čega je i uplovila u odnos sa Janjušem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

16.02.2024 17:44

Kad je Taki tako hrabar da odgovori Caru, sto nije odgovorio Vendi koja ju je bas nagrdila :) …..Vendi ne sme da pisne !