ISPLIVALE NIKAD VIĐENE SLIKE ŠA I VANJE: Reper bi zbog ovoga POLUDEO, u sve su umešani VODITELJI SA PINKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.02.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emitovan sazdržaj sa svadbe repera i tiktokerke!

ISPLIVALE NIKAD VIĐENE SLIKE ŠA I VANJE: Reper bi zbog ovoga POLUDEO, u sve su umešani VODITELJI SA PINKA! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Nenad Alesić Ša, poznati rijaliti učesnik, pre sedam meseci obećao je večnu ljubav svojoj izabranici Vanji, a konačno su crkveno venčanje i gala veselje održani u Kraljevu. Kada su stigli u salu, mladenci su se odmah popeli na podijum i sjajno se zabavljali sa gostima, ne skidajući osmeh s lica. Na venčanju su se okupili mnogobrojni bivši rijaliti učesnici, a Ša je celo vreme iskazivao svoju ljubav prema Vanji, ne skrivajući svoje emocije.

Međutim, ljubav između Nenada Alesića Ša i Vanje očigledno je bila kratkog daha, jer je Nenad nedavno obrisao sve fotografije sa suprugom Vanjom sa svog Instagram profila, kao i otpratio je sa društvenih mreža. Oglasio se i za Pink.rs povodom ovog događaja, ali detalji o razlozima za ovakav postupak nisu otkriveni javnosti.

Snimak svadbe emitovan je na Red televiziji, gde se vide svi detalji veselja, koje publika do sad nije ispratila. Ovo će biti prilika da javnost vidi detalje sa ovog glamuroznog događaja i da se upozna sa atmosferom koja je vladala na venčanju ovog poznatog para.

Ta ljubav je očigledno bila kratkog daha, a podsećanja radi Nenad je na svom Instagramu obrisao sve fotografije sa svojom suprugom Vanjom, ali i otpratio je sa društvenih mreža. Ša se tada oglasio.

- Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem - rekao je razočarano za Pink.rs tada Nenad.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

16.02.2024 05:26

ON JE ZLO...A NI ONA NIJE MALA MACA...

dušanka

16.02.2024 05:29

ZLO OD SVIH ZALAA..A,,A,,,