VRELO IZDANJE PINKOVE VODITELJKE: Provokativnom haljinom zapalila mreže, od šlica će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović pokazala zanosnu figuru!

VRELO IZDANJE PINKOVE VODITELJKE: Provokativnom haljinom zapalila mreže, od šlica će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Radulović, voditeljka u popularnog rijalitija "Elita", već duže vreme važi za jednu od najatraktivnijih žena u svojoj branši. Nedavno je ponovo privukla pažnju javnosti objavom fotografije na svom Instagram profilu. Na slici, Ana pozira u mini crnoj haljini sa šlicem, koja je dodatno ukrašena cirkonima. Ova objava izazvala je oduševljenje među njenim brojnim pratiocima, koji su u komentarima isticali koliko je Ana privlačna i savršena žena.


Međutim, iza blistave fasade popularne voditeljke krila se borba sa zdravstvenim problemom. Naime, nedavno se suočila sa zdravstvenim problemom kada joj je cela leva strana lica naglo pala, uz zatvaranje oka.

 

 

Ovaj iznenadni zdravstveni problem izazvao je veliku zabrinutost među njenim fanovima. Ana je otvoreno govorila o ovoj situaciji, priznavši da ju je to teško pogodilo i da je zbog toga morala da izbegava snimanje u krupnom kadru. Takođe, otkrila je da je bila primorana da primi određene injekcije, čak i duplu dozu, kako bi se izborila sa ovim izazovom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Radulović zdravstveni problem sa okom

Uprkos izazovima sa kojima se suočava, Ana Radulović je posvećena majka i partnerka. Sa pevačem Mirčetom Radulovićem, koji je stekao popularnost zahvaljujući učešću u takmičenju "Zvezde Granda" 2012. godine, Ana deli srećan porodični život. Imaju sina Kostu, kome su posvećeni i koji je centralni deo njihovih života. Ova voditeljka uspešno balansira između profesionalnih obaveza i porodičnih dužnosti, ostavljajući utisak snažne i posvećene žene.

Republika

Foto: instagram.com/mirceradulovic

Mirče i Ana Radulović

Uprkos izazovima sa kojima se suočava, Ana Radulović ostaje inspiracija mnogima svojom pozitivnim stavom. Njeni pratioci je prate kroz sve životne izazove, podržavajući je i divreći se njenom profesionalizmu i izuzetnom izgledu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading