PORODIČNI SKANDAL KOD JANJUŠEVIĆA: Zašto se Ena nije pojavila na pomenu pokojnog Mihaila?

Autor:

Zadruga

02.02.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomenu Mihaila Janjuševića se Ena Janjušević nije pojavila, a da li je ovo pravi razlog?

PORODIČNI SKANDAL KOD JANJUŠEVIĆA: Zašto se Ena nije pojavila na pomenu pokojnog Mihaila?

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Ožalošćena porodica pokojnog Mihaila Janjuševića. koji je oduzeo sebi život u 27. godini 25. decembra prošle godine, okupila se danas na prijepoljskom groblju "Dvorine" kako bi mu dala četrdesetodnevni pomen.

Marko Janjušević Janjuš zbog pomena pokojnom bratu napustio je rijaliti ,,Elita 7" kako bi došao u Prijepolje, a ono što je sve iznenadilo jeste što se Ena Janjušević nije pojavila na pomenu. 

 

Podsetimo, Ena Janjušević se pojavila na sahrani pokojnog Mihaila Janjuševića, i nekadašnjem izabraniku dala punu podršku u teškim danima. Međutim, danas na pomenu na porodičnom groblju se Ena nije pojavila, a nije ni poznat razlog zbog čega. 

Postavlja se pitanje da li je Ena ljuta na Janjuša zbog vrelih akcija sa Aneli Ahmić, nakon povratka u rijaliti, posle sahrane najmlađeg brata ili je u pitanju nešto drugo, ostaje nam da saznamo. 

Foto: Republika, Instagram

Mihailo Janjušević

 

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

02.02.2024 13:59

Navijajte vodu na svoju vodenicu. Ena je obavila to što je obavila. Još joj je u sećanju odnos pokojnika prema Eni i Kruni kada je Janjuš orgija sa Majom zbog koje su se razveli. O pokojniku sve najlepše ali Eni i Kruni još zveči u ušima da je: "Nova snajka (Maja) bolja od stare tj. Ene i da će buduće dete biti bolje od Krune"...

ae

02.02.2024 14:25

sta ima da bude ljuta kada su razvedeni godinama i ok su zbog deteta najbolje da ce mu bivsa zena odredjivati sa kim ce biti

Raca

02.02.2024 18:18

Janjus nezali brata a da ga zali Ena