JANJUŠEVOG OCA POJELA TUGA, NE LIČI NA SEBE: Pojavio se POKOJNOM SINU na grobu, bled kao duh, a suze ne prestaju!

Autor: O.B./P.R.

Zadruga

02.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Marka Janjuševića Janjuša se totalno promenio!

Ožalošćena porodica pokojnog Mihaila Janjuševića (27), koji je oduzeo sebi život u 27. godini 25. decembra prošle godine, okupila se danas na prijepoljskom groblju "Dvorine" kako bi mu dala četrdesetodnevni pomen.

Portal Republika zabeležila je trenutak kada je Janjušev otac, Predrag Janjušević stigao na porodično groblje, vrlo utučen i slomljen od bola. 

Foto: Republika

Otac Marka Janjuševića Janjuša na pomenu sina Mihaila Janjuševića

 

Janjušev otac nije mogao da se pomiri sa istinom da je izgubio sina u cvetu mladosti, a ono što je moglo da se primeti, jeste da je glava porodice Janjušević dosta osedeo, a i pustio bradu. 

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuševi roditelji Predrag i Desanka Janjušević

 

Predrag je sve vreme bio uz suprugu Desanku, jer joj je prethodno pozlilo od stresa i bola, te su je pridržavali. Janjuš i Boris su se sve vreme držali zajedno, žaleći za najmlađim bratom, koji je tragično skončao odlukom da oduzme sebi život. 

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading