MENSUR NAPUŠTA ELITU! Procurio snimak iz Šimanovaca, doneo KONAČNU ODLUKU!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić doneo odluku da napusti ,,Elitu"

MENSUR NAPUŠTA ELITU! Procurio snimak iz Šimanovaca, doneo KONAČNU ODLUKU!

Foto: printscreen/RTVPink

U emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog sukoba između Mensura Ajdarpašića, Marka Janjuševića Janjuša i voditelja Milana Miloševića, uz umešanost Žane Đorđević. Kamen spoticanja bio je ljubavni trougao koji čine Asmin Durdžić i starlete Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić. Mensur je istakao da se jednostrano i selektivno pristupa temi, dok je Janjuš pokušavao da ga smiri. Ubrzo se u raspravu uključio i voditelj Milan Milošević, govoreći Mensuru da brani Staniju iz određenih razloga, na šta je ovaj burno reagovao.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić

 

- Generalno, o temi ovoj, a ne samo o majčinstvu... svejedno se jednostrano i selektivno pristupa prema njoj, s obzirom da niko od nas ne poznaje taj život. Ja želim objektivno da govorim - rekao je Mensur.

- Nemoj, Mensure, gledati život, samo pričamo o situaciji - rekao je Janjuš.

- Ti po svaku cenu braniš Staniju iz određenih razloga - rekao je Milan Milošević.

- Hoćeš da idem kući, evo otići ću. Ja nemam ništa ni protiv koga! Samo mislim da se jednostrano i selektivno nastupa. Što se mene tiče, mene ne interesuje - odgovorio je Mensur.

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić Elita 7

 

- Prošli put si ustao i pitao me da li je tužila Stanija ili Asmin - dodao je Milošević.

- Izvinite što sam bilo šta rekao, neću više nikada. Obećavam, časna reč. Ja nemam potrebu da branim bilo koga ovde - rekao je vidno izneviran Ajdarpašić.

- Niko ne tvrdi da je Aneli cvećka i da je moralna - rekao je Milan. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djole

26.01.2024 12:01

Mensur je u pravu

Bravo

26.01.2024 12:53

Bravo Mensure! Jedino ti kažeš istinu i komentarišeš realno ali ti ne dozvoljavaju i pokušavaju izvrnuti tvoje reči. Voditelj je noćas debelo uprskao i pokušao te ubediti da braniš Staniju i da si rekao ono što nisi . Posle pauze voditelj se "čupao" i vadio iz svoje otvorene odbrane Aneli i napada na Staniju ali, njegov pokušaj zataškavanja je delovao jadno i plitko. Janjuš brani Anelinu prošlost i greške i uz Miću i Đedovića je uči šta i kada da kaže a to je Car radio sa Aleks. I Caru "terapija" za bes, tugu i psihička stanja behu nebrojeni seksualni odnosi i veličanje ljubavi , veridba i planiranje braka i dece, poruke fanovima da šalju poklone ...Janjuš radi sve isto, kopira Cara, preti elitarima koji ne misle lepo o Aneli. Na kraju znamo šta se desilo i kolika beše ta Careva ljubav koju Janjuš kopira. Janjuš, čovek od previše reči i obećanja a iza njega nema nigde ništa, nigde dela i uspeha. Đedovi, Mića i još neki mu pričaju ono šta on želi čuti a iza leđa mu se smeju. Kažu neki, Đedović mu je opet "uvalio i podvalio", a Janjuš kao devac u 40 - oj godini ne silazi sa iskusne žene.