MILJANA SE SA SINOM SELI IZ SRBIJE! Šok odluka diskvalifikovane učesnice"Elite", želi da se SKLONI OD SVIH!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pakuje kofere i ide iz Niša.

MILJANA SE SA SINOM SELI IZ SRBIJE! Šok odluka diskvalifikovane učesnice"Elite", želi da se SKLONI OD SVIH!

Foto: instagram.com

Kako je Republika prva pisala, Miljana Kućić se nakon diskvalifikacije iz "Elite" uputila pravo u porodičnu kuću u Nišu. Tamo ju je dočakala porodica, a Miljana se najviše obradovala sinu Željku, kojeg je mnogo poželela i sa kim planira da se odseli iz Srbije.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije

Naime, kako je Republika saznala Miljana je roditeljima Mariji i Siniši Kulić saopštila da želi da ode sa svojim sinom preko da živi. Te da ne pokušavaju da je zadrže, pošto je donela konačnu odluku.

Republika

Foto: printscreen

Zbog ovoga je Miljana Kulić diskvalifikovana, posle napada na Neanada Macanovića Bebicu

- Miljana je bila presrećna kada je ugledala svog sina Željka. Satima ga nije ispuštala iz krila, kao i svaka majka što bi uradila, budući da ga mesecima nije videla. Počela je da plače i odlučila da više ne može ovako da živi. Svi smo bili šokirani kada nam je rekla da planira da sa Željom ode iz Srbije - rekao je izvor blizak Kulićima i dodao da Miljana nije naglašavala gde tačno želi da ode, samo je rekla da mora da se skloni na neko vreme:

- Mi smo  je pitali gde će da ode, međutim ona je rekla da ima u planu nešto i da jedva čeka da bude malo sama sa sinom. Marija sumnja da će da ode u Beč kod Zole, ali joj ona to neće dozvoliti, to jest neće dozvoliti da joj povede unuka. Međutim, Miljana je rekla da joj treba mir i da želi da bude daleko od svih i javnog života.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić želi da ode sa sinom kod Zole u Beč

Inače, portal Republika našao se u Šimanovcima tog trenutka kada je bila diskvalifikovana,pa smo Miljanu Kulić zatekli na dobro poznatoj lokaciji svih takmičara - na pumpi. Ona je sve vreme bila uznemirena, uplakana i pričala je na telefon sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona je sve vreme zahtevala od Zole da joj odgovori na pitanje da li on dolazi po nju ili ona odlazi kod njega u Beč. Međutim, nakon nekog minuta, Zola je Miljani prekinuo slušalicu. 

- Ja moram da budem, ili dolaziš, ili dolazim... - rekla je Miljana Zoli.

 Podsećamo, Miljana je odlukom Velikog šefa diskvalifkovana iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je tog dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu. Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

25.01.2024 14:57

Novinarcici, pa dokle cete da izmisljate i ponavljate, gde ce vam obraz?? Gde je ta sposobna bilo gde da ode dalje od WCa?! Da ova drzava ima zakona Pink bi zatvorili ako ni zbog ceg drugog, onda zbog iskoriscavanja bolesnih ljudi za zaradu... Upropastili toj nesrecnoj devojci zdravlje.