PET PUTA SAM ABORTIRALA, SADA ĆU DA RODIM! Miljana Kulić danima van sebe zbog navodne trudnoće, Zola nije svestan ŠTA GA ČEKA!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić rešila da rodi Zoli naslednika.

PET PUTA SAM ABORTIRALA, SADA ĆU DA RODIM! Miljana Kulić danima van sebe zbog navodne trudnoće, Zola nije svestan ŠTA GA ČEKA!

Foto: Pink

Učesnica "Elite" Miljana Kulić kaže da će da rodi dete uprkos pritiscima njene majke da sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom ne treba da ima ništa! Naime, Nišlijka je već danima u paranoji da je u drugom stanju posle nezaštićenog seksa sa Čolićem, a kako zna da se neće slagati u spoljnom svetu, prvo je razmišljala da li da zadrži bebu. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić hoće da rodi Zoli dete

- Miljana zna da njena majka Marija sigurno neće da je podrži ako kaže da će da rodi dete. Skandali traju godinama zbog njene veze sa Ivanom Marinkovićem, s kojim je dobila sina Željka, a kog nije mogla da čuva, pa je Marija preuzela starateljstvo nad detetom. Miljana priča da voli Zolu, iako je jasno da nisu jedno za drugo i da bi dete ispaštalo, ali je s druge strane kivna na majku i tvrdi da neće posle pet abortusa opet da ode na kiretažu - priča nam dobro upućen izvor.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Marija Kulić neće da čuje za drugo unuče

Kako smo saznali, Marija Kulić je već u Nišu počela da pakuje stvari ćerki i priča da će da je izbaci iz kuće ako odluči da rodi.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Kulić besna kao ris na Miljanu i Zolu

- Svi znaju kako Miljana ratuje sa majkom. Marija je van sebe otkako je Miljana počela da priča po rijalitiju da sumnja da je trudna. Napolju priča da će celu porodicu da otera u grob zbog stresa, da više ne mogu da trpe njen haos. Marija priča po komšiluku da Miljanine stvari pakuje u kofere i da će samo da joj dostavi da se ne vraća kući. Priča: "Ako misli da sa Zolom čuva dete odmah neka ide! Ne treba mi sekiracija, a znam da oni nisu sposobni ni sebe da sačuvaju, a kamoli još jedno dete!". 

Podsećamo, Kulićka i Zola su u rijalitiju nekoliko puta imali intimne odnose, iako je rekla da s njim ne planira više ništa, te i da je u rijalitiju ove sezone da bi pokazala gledaocima nešto novo.Ubrzo kako je produkcija učesnicima "Elite" počela da pravi žurke preko nedelje, Miljana i Zola su se opustili uz alkohol, pa su se prepustili strastima, što je rezultiralo sumnjom da je sada u drugom stanju.Poslednje što je Kulićka rekla voditeljima jeste činjenica da povremeno oseća mučnine, kao i razliku u ukusima hrane koju je do skoro volela, a sad ne može da jede.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i dalje voli Zolu

- Sve mi se vrti i ne znam šta ću sa sobom. Muka mi je sad od neke hrane koju sam ranije volela, ništa mi se ne radi i imam promene raspoloženja. Ako to nije trudnoća, onda ne znam šta je - rekla je ona.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija Kulić izbacuje Miljanu iz kuće

Marija: Ćerku šaljem na lečenje

Kako je svakodnevno pod stresom zbog izjava ćerke da će da rodi dete, Miljanina majka Marija je odlučila da ćerku vodi na lečenje na privatnu kliniku.

- Ne znam šta se sa Miljanom dešava, niti ja sad od spolja mogu da utičem na to. Znam samo da ima dve opcije, da je izbacim iz kuće, ili da ode na lečenje. Ovako više ne može, opet je krenula stranputicom, a meni je zabranjeno odavno od strane lekara da se nerviram. Tako da ćemo sad drugačije da razgovaramo, samo da se vidimo u spoljnom svetu - kratko je poručila Marija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dusan

11.01.2024 13:16

Neko se godinama leci da ostane trudna i rodi dete,pa i usvajaju napustenu decu iz domova,a ova moze da ostane trudna i kad pljunes u njenom smeru. Nepravedno nema sta. Ima ona stara izreka koju Zola treba da cuje- Budalu niti j..i niti kuci vodi. I sta mu to znaci da samo seje decu okolo,treba to neko da cuva i vaspitava. Zemljo otvori se.