SKANDALOZNO! Otkrivena ČISTA ISTINA o Anđeli Đuričić - Stigle sve INFORMACIJE u Elitu o njoj!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić raskrinkana so drži!

SKANDALOZNO! Otkrivena ČISTA ISTINA o Anđeli Đuričić - Stigle sve INFORMACIJE u Elitu o njoj!

Foto: tiktok.com/printscreen, instagram.com/andjelaadjuricicc

Tokom dana Slađana Lazić Poršelina sa cimerima je pričala i prisetila se prethodne sezone i nekadašnje učesnice Anđele Đuričić, ljubavnice Zvezdana Slavnića. Naime, Slađa Blinda je imala potrebu da istakne sve Anđeline fetiše kojima se hvalila tokom prethodne sezone. 

Slađa je pričala o moralu starlete iz Crne Gore, te istakla da je sve vreme glumila moral, koji nije posedovala, budući da je bila ljubavnica bivšeg robijaša. 

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Anđela Đuričić

 

- Kako misle da će da me uvrede što mi kažu da sam afteruša. I onda ja moram da budem pogana i da im odgovorim nekim uvredama. Ja sam pola sveta videla za razliku od mnogih ovde. I onda da se ja objašnjavam Miljani ili Aniti. Ja ne dozvoljavam da me neko gori od mene komentariše. Miona mi govori kako je ona moralnija od mene. Ja nikad nisam govorila da sam moralna, ja prva volim blud i nemoral - rekla je Milica.

Foto: youtube.com/Pink

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

- Meni to liči na Anđelu Đuričić, ona je na početku govorila da joj niko ne ulazi dok se tušira, da je ona presveta, da joj ne treba ni jedan muškarac. Onda posle mesec dana počela da priča o fetišima, neki dogi, nešto da ima. Ona je tako sva pedantna i divna mirisala njemu noge i čarape, za mene je ona debil najveći. Ona se tako oblačila u rolke i kao glumila moral, a ja polugola ispala deset puta moralnija od nje - rekla je Slađa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snezana

23.01.2024 18:18

Sto jes, jes.

Vojvotkinja Tolstoj

07.02.2024 14:03

Bravo 🤣 , "Poršelina" !