ŠA NAPUSTIO BELU KUĆU: Nema mu pomoći, nova drama sa Mionom ga RAZLUDELA!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao do tačke pucanja!

ŠA NAPUSTIO BELU KUĆU: Nema mu pomoći, nova drama sa Mionom ga RAZLUDELA!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Alekić Ša i Miona Jovanović ponovo su se našli u središtu pažnje zbog svojih nesuglasica. Ovog puta, povod za raspravu bilo je navodno neprestano pregovaranje Mione, što je dovelo do toga da reper ponovo uđe i crveno i od jutra započne žestoku svađu. 

Iako se činilo da su njih dvoje uspeli da postignu određeni nivo dogovora, iznenadni obrti poput ovog poslednjeg sukoba, pokazuju da unapred dogovoreni planovi nisu uvek garancija za miran život.

Tebi nikad ništa ne odgovara, samo me provociraš - rekao je Ša.

- Ma šta lupetaš - dodala je reperova 20 godina mlađa devojka. 

- Ko lupeta?! Nad*kana si stalno, sve ti smeta, dosta mi je svega - poručio je Ša, a onda besno izleteo iz Bele kuće. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svađa

Fanovi su podeljeni, neki podržavajući reperovu reakciju, dok drugi brane Mionu i njen način komunikacije. Ovakvi sukobi često izazivaju burne reakcije među pristalicama ove dvoje učesnika, a čini se da svaki novi incident samo produbljuje jaz između obožavalaca.

Ovaj sukob nije prvi put da su Ša i Miona doveli do usijanja atmosfere u rijaliti programu. Njihova prošla neslaganja takođe su privukla pažnju medija i gledalaca, a čini se da ova dva učesnika nikako ne uspevaju da pronađu zajednički jezik i izbegnu konflikte.

Ovaj sukob između Ša i Mione još jednom je podigao prašinu u javnosti i pokazao da njihov odnos i dalje ostaje nepredvidiv i pun iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading