SPOMENIK MIHAILA JANJUŠEVIĆA SE DIŽE PRE VREMENA, A OVO JE RAZLOG: Janjuš otkrio ZAPANJUJUĆI detalj o sahrani pokojnog brata!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otkrio sve detalje!

SPOMENIK MIHAILA JANJUŠEVIĆA SE DIŽE PRE VREMENA, A OVO JE RAZLOG: Janjuš otkrio ZAPANJUJUĆI detalj o sahrani pokojnog brata!

Foto: republika

Marko Janjušević Janjuš, poznati učesnik rijaliti programa "Elita 7", nedavno se vratio u taj isti rijaliti nakon što je doživeo tešku porodičnu tragediju - preranu smrt svog brata Mihaila Janjušević. Nakon ovog tragičnog događaja, Janjuš se suočava sa teškoćama u procesu oporavka.

U jednom emotivnom ispovestu, Janjuš je otkrio da nikada nije imao nesuglasice sa svojim bratom Mihailom, dok je sa drugim bratom imao česte sukobe i svađe. Izrazio je duboko žaljenje što nije mogao da nasluti da Mihailo pati, te da sada kroz glavu prolazi svaki detalj njihovog odnosa.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 


Marko Janjušević Janjuš je izjavio da planira da do leta podigne spomenik svom preminulom bratu, ali istakao je da to predstavlja finansijski izazov za porodicu. Ova izjava dodatno naglašava težinu koju je porodica pretrpela zbog gubitka.

- Ja se sa mojim Mihailom nikad nisam posvađao, sa ovim srednjim i ako smo istina generacija dosta više smo se svađali, Mihailu nikad ružnu reč nisam rekao i to mi sad sve prolazi kroz glavu, tu nema pravila. Šta sam sve u životu radio i gde sam bitisao, nikad nisam bio u teškim problemima, mene su se uvek plašili, brinuli se za mene, ali za njega se niko nije brinuo, nije bio taj tip. Ali eto nikad ne znaš ko je u kakvim problemima i šta je kome u mislima - rekao je Janjuš i dodao:

Foto: Republika.rs

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

Treba do leta da mu napravimo spomenik, muke su to, neko sa normalnom platom to sve ne bi mogao da isfinansira. Ne planiram da više ulazim u rijaliti, ćerka mi je velika već i stvarno moram malo više vremena da provodim sa njom - rekao je Janjuš, što je vrlo čudno, budući da se spomenik uglavnom podiže pred godišnjicu pokojniku. 

Podsetimo, brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u stanu u Beogradu u 27. godini života. Kako je i sam Janjuš rekao u Eliti, Mihailo se obesio, a razlozi nisu poznati javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

16.01.2024 19:29

Kako laže sam je govorio da deset godina nije govorio sa mlađim bratom. Spomenik dižu kad mogu ali je problem što se samoubica a po pravilu kopaju ili van groblja ili u kraj groblja. Možda će napraviti porodičnu grobnicu jer Crnogorci imaju običaj da se sahranjuju u mesto rođenja pa će ga na taj način "Prošvercovati". Možda tom pričom traži pare od Žeksa.

Ja

17.01.2024 18:08

@Melanija - "Prošvercovati" pokojnika... Sram vas gospodjo bilo, ako možete tako da se nazovete! Gde ide ovaj svet i ovaj besosećajni narod, bolest!!!