MARKO MARKOVIĆ RASPALIO PO IVANU MARINKOVIĆU: Izgoreo od BESA zbog NAPADA na Žanu, zbog ovih reči će se ZATRESTI Šimanovci!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković ocrnio Ivana Marinkovića nakon sukoba sa Žanom Đorđević!

MARKO MARKOVIĆ RASPALIO PO IVANU MARINKOVIĆU: Izgoreo od BESA zbog NAPADA na Žanu, zbog ovih reči će se ZATRESTI Šimanovci!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika TV, Shutterstock

U ponedeljak je došlo do neviđenog haosa u emisiji "Pretres nedelje", koju je vodio Milan Milošević. Naime, tada se Žana Đorđević umešala u izlaganje Ivana Marinkovića o Miljani Kulić i Nenadu Macanoviću Bebici, a on je naveo da ju je sa 18 godina vodio u diskoteu, kad je ugradila silikone.

Za portal Republika oglasio se bivši zadrugar Marko Marković, koji je šokiran njegovim ponašanjem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Žane i Ivana

- Što se tiče Ivana i Žane, koja je usledila prvo veče kad je on ušao, moram da kažem da sam u šoku od takvog ponašanja jednog, kako on kaže, "iskusnog rijaliti igrača". To mi je ravno nekom klošaru. Jesmo navikli da on ume da se svađa i da je dobar komentator, ali takav rečnik, te fore kao da je klinac iz trećeg razreda... To kao, kad mu ona kaže: "Momak iz kraja", a on odgovara: "Poližeš mi j*ja" - započeo je Marko, pa nastavio:

- To mi je preljigavo, još to izgovara nekome ko ga ničim nije uvredio, samo su mu činjenice iznesene, što i jeste - da rođeno dete nije video 3-4 godine. Krajnje ljigavo ponašanje, odvratan je lik postao. Pritom, ona je majka jednog ženskog deteta. Opet ponavljam, ničim ga nije uvredila. Čovek od skoro 50 godina prepaljen na rijaliti. Baš je ljigavština - zaključio je Marković za Republiku.

Podsetimo, do sukoba je došlo kad je Žana skočila za crnim stolom.

- Ti nisi kompetentna da komentarišeš, jer si ti devojka iz mog kraja, a ne ja iz tvog. Kad si ugradila silikone sa 18 godina, ja sam te vodio u diskoteku - rekao je Ivan.

- Tvoja tema u rijalitiju su prljave gaće tvog deteta - odgovorila mu je Žana.

- Ova je istripovala da je prošle godine bila bitna. Ti nemaš identitet, ova žena kada je ušla ovde, ja sam pitao Matoru da li je ovo ona Žana. Ova žena se zove Radmila. Rado bih te, ali stvarno ove skraćene... - nadovezao se Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Drama Ivana Marinkovića i Žane Đorđević

- Prošle godine čovek nije hteo šolju da da detetu. Ti si lažan otac - rekla mu je Žana.

- Ja sam tebe zaboravio, vodio sam te u diskoteku i tebe i sestru - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading