ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Milan Milošević sasuo Maji istinu u lice, saznala šta NAROD misli o njoj!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Elite" saterao Marinkovićevu u ćošak!

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Milan Milošević sasuo Maji istinu u lice, saznala šta NAROD misli o njoj!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila kritiku jer se stalno meša u tuđe emotivne odnose, a pogotovo trenutno u odnos Anđela Rankovića i Anite Stanojlović. Ona je pokušala da demantuje da bilo šta radi namerno, ali ju je voditelj Milan Milošević saterao u šoćak i rekao istinu koju narod komentariše na društvenim mrežama, ali i takmičari "Elite" iza njenih leđa. 

- Nikad nisam rekla da sam moralna, ne potenciram. Ja sam pravila razne gluposti, ali kad vidim šta se sve dešava ja to mogu da kažem - rekla je Maja. 

- Majo, ti namerno to radiš, imaš ti pravo ali reci da namerno to radiš. Ti si sve veze pokvarila, od Teodore do Milice i Bore. Trudiš se na sve načine, Matora te podržava. Reci tako, pošto te narod tako vidi. Tebi očigledno treba tema - govorio je Milan. 

- Ja imam pravo da se družim sa kim hoću, muškarci ovde su p*prcljivi - dodala je Maja. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

- Neće dok kuja ne zavrti repom, znaš kako kaže narod. Tebi je zanimljivo samo da se igraš sa njima? - upitao je voditelj. 

- Zanimljivo mi je da se družim, Anđela dugo znam. Anđelo dečko nije u vezi, ako je op*cao ne znači da je on u vezi. Ja sam volela, a Anita je dala za dan i po. Ako oni dopuste da zbog mene rasture veze kakve su to veze? - pričala je Maja Marinković. 

- Majo, gledamo rijaliti 24 sata, ti njih namerno zavodiš. Budi iskrena, ti se posvetiš muškarcima koji su u vezi, a pritom si sve pričala Matoroj... Gledaoci tebe video kao neko ko se 24 sata nabacuje zauzetima, mržnja je na tebi. Tebe video kao nekog ko namerno uništava sve veze - nastavio je Milošević. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Milan Milošević i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jasna

28.12.2023 14:55

bravo milane sve lepo receno ma bravo