NEVERNU LJUBU STIŽE KARMA! Evo šta Maja i Anđelo rade Aniti IZA LEĐA - isplivali detalji njihovog TAJNOG ODNOSA!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković krišom flertuje sa Anđelom, a već se pričalo o njihovom tajnom odnosu!

NEVERNU LJUBU STIŽE KARMA! Evo šta Maja i Anđelo rade Aniti IZA LEĐA - isplivali detalji njihovog TAJNOG ODNOSA!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković se u ponedeljak uselio u "Elitu", a njegov ulazak izazvao je "potres" u Šimanovcima. Na njega je odmah oko bacila Anita Stanojlović, što je teško palo Jovani Tomić Matoroj, kako ima komplikovan istorijat sa Anđelom.

Međutim, nije Anita jedina koja flertuje sa Rankovićevem. Anđelo je do sada nekoliko puta pričao sa Majom Marinković, a kamere su danas zabeležile njihov flert. Naime, dok je Maja pričala sa Markom Đedovićem, Anđelo je prošao pored nje i očigledno nešto uradio, kako ga je Maja pogledala i osmehnula se.

Inače, Maja i Anđelo imaju istorijat. U petoj sezoni rijalitija "Zadruga" saznalo se za njihovo zbližavanje tokom jedne emisije "Nominacije", kad su učesnici birali između Anđele Đuričić i Rankovića. Tada je otkriveno šta se dešavalo između njih nakon "Zadruge 3".

- Što se tiče Anđela, bila je jedna svađa u Zadruzi 1, posvađali smo se, ali sada smo dobri. Prošle godine u rijalitiju je bio povučen, sada vidim da ga interesuju pojedine teme, komentariše. Ja ne bih voleo da se svađam sa tobom, želim ti svu sreću. Ostaviću Anđelu, tebe ću poslati - rekao je Janjuš tada.

- Šta se dešavalo s tobom i Majom Marinković? - pitao je tada voditelj Milan Milošević Rankovića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš se suočava sa Anđelom u "Zadruzi 5"

- Povela se ta tema prošle sezone... Tj. Maja je to pričala, da je on video da imamo prepisku. Maja i ja smo se čuli, bile su poruke, ništa se specijalno nismo dopisivali, išli smo na kafu... - istakao je Ranković.

- Poslovno, kao sa Tarom? - dobacio je tada voditelj.

- Ne, nije bilo poslovno... - rekao je Anđelo i nasmejao se.

- Ne verujem da je bilo poslovno, tu je trebalo da bude, neću da kažem šta... Maja je... Ustvari, neću da je spominjem - dodao je Janjuš.

- Maja i ja se znamo dugo, dugo, a vi tada niste bili zajedno - objasnio je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo objašnjava šta se dešavalo između Maje i njega posle "Zadruge 3"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading