MAJA MARINKOVIĆ BESNA NA ĐEDOVIĆA: Ako se ovo proširi po Eliti nastaće ozbiljan HAOS!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da veruje da je Aneli stavio ispred nje!

MAJA MARINKOVIĆ BESNA NA ĐEDOVIĆA: Ako se ovo proširi po Eliti nastaće ozbiljan HAOS!

Foto: ATA Images

Maja Marinković tokom sinoćne emisije u "Eliti" bila je jedna od sagovornika voditelja Darka Tanasijević u "Šiša baru". Ona je prvo kratko prokomentarisala diskvalifikaciju Nikole Bukilića, kao i ponašanje Teodore Balzak nakon toga. 

Krivo mi je jer se to desilo. Iskreno, nije mi jasno da je devojka iste večeri nakon njegove diskvalifikacije bila vesela tokom cele žurke. Dobra sam sa njom, ali mi nije jasno da to može. Prirodno je da ima kompleks od mene, jer sam s njim bila dobra. Ne prijaju mi ljudi ovde, pa čak ni učesnici koje znam. Ove godine sam odlučila da gledam svoju za*njicu - govorila je Maja, a onda priznala da li joj je krivo što je Marko Đedović ove sezone bliži sa Aneli Ahmić, nego sa njom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

- Nije mi prirodno da Aneli dobije veću budžet od mene. Ja njega mnogo volim, to ne može da promeni naš odnos, ali je to tako. Možda moje druženje sa Nikolom Jovanovićem nervira Mionu i Ša, ali ja tu Mionu svakako ne mogu da gledam očima. Mi smo bile najbolje drugarice u ''Zadruzi'', a tada sam bila u tajnoj vezi sa Janjušem. Naša šifra je bila ''Anđela''. Ona se probudila jednog jutra i samo odrukala to. Ne volim kad je neko drukara i cinkaroš. Karma je ku*ka. Njoj je lakunulo jer je dečko raskinuo sa njom - pričala je Maja Marinković u "Šiša baru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading