MAJA OPALILA ŠAMAR REALNOSTI TEODORI BALZAK: Bivša robijašica shvatila da od nje nema veće JADNICE!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutila šta joj se dešava iza leđa!

MAJA OPALILA ŠAMAR REALNOSTI TEODORI BALZAK: Bivša robijašica shvatila da od nje nema veće JADNICE!

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Maja Marinković, Nikola Bukilić

U sinoćnoj emisiji “Pitanja gledalaca Maja Marinković je odlučila da Teodori Balzak otvori oči i nakon diskvalifikacije Nikole Bukilića sazna sve šta su joj radili iza leða. 

Maja je otkrila da je Bukilić potrčao da se pomiri sa bivšom tek nakon što je nju uslovio da bira između Filipa Cara i njega, a nakon prve noći koju su proveli zajedno on i Teodora, odmah je došao da se pravda Maji i polaže joj račune da se ništa nije desilo. 

Međutim, to nije sve, Maja je otkrila da su se i nakon pomirenja Bukilić i ona domunđavali i da je on sa njom otvoreno nastavio da flertuje. Teodoru je jako pogodilo sve što je čula, pa je na ivici suza priznala da je ispala jadnica i da joj treba dodeliti etiketu za budalu godine.

- On je meni uvek pričao da je bila tolika negative u tom odnosu i da ga je Teodora gušila, kad je čuo da i dalje volim Filipa Cara on mi je rekao da moram da rasčistim to sa Filipom. On je imao tako neke komentare koje nagoveštavaju da sam mu se dopala bar fizički ili moja energija, ali ja sam odma nagovestila da neću ni sa kim biti u ovoj sezoni - rekla je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Balzak Elita

- Eto, napravio me je na budalu. Želim mu da se lepo odmori, samo ne znam ko će kaznu da mu plati - dodala je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Viktorija

30.11.2023 10:36

I ova je dosla pravac sa koledza.... i predstavila sa kao Teodora Balzak, ha ha ha ha ha..... uh dobro je da nije rekla da je Teodora Sekspir.... jadnica.