MAJA U DONJEM VEŠU ZASKOČILA ANĐELA: Aniti će se SLOŠITI od ovih scena, HALTERI samo što nisu POPUCALI od vreline tela! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.12.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovića i Ranković napravili haos u Beloj kući!

MAJA U DONJEM VEŠU ZASKOČILA ANĐELA: Aniti će se SLOŠITI od ovih scena, HALTERI samo što nisu POPUCALI od vreline tela! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u "Eliti" organizovano novogodišnje slikanje za domaće medije, a Anita Stanojlović pozirala je sa Anđelom Rankovićem u Beloj kući, a potom i u dvorištu. Dok su bili u dvorištu, Anita se pripila uz Anđela, kao da je želela da izazove njegovu reakciju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita se pripila uz Anđela

Malo kasnije, sa Anđelom se fotografisala i Maja Marinković, koja se svukla u crveni donji veš i pozirala sa Anđelom u izazovnim pozama.

Maja i Anđelo su pozirali na garnituri, a ona ga je dodirivala svuda po telu, dok je Marko Đedović režirao scenu.

- Majo, stavi mu ruku na stomak, zajaši ga - rekao je Đedović.

- Sramota me je - priznala je Maja.

Anita danima pokušava da osvoji Anđela, ali joj je on priznao da još uvek nije spreman za vezu. Sinoć su održane nominacije, a takmičari su većinom glasova birali da nominuju Anitu. Ipak, Ivana Šopić je saopštila odluku Velikog šefa, a to je da ni ove nedelje neće biti izbacivanja. Anita i Anđelo su se obratili cimerima.

- Mislim da je Vanja večeras bila najiskrenija. Očekivala sam ovo, a kada bi se situacija u kući promenila u moju korist, tako bi i njihovo mišljenje. Videla sam njihovo mišljenje kao i Anđelovo ponašanje, to mi je mnogo reklo - rekla je Anita.

- Svašta se izdešavalo otkada sam ušao i bilo je raznih komentara. Ja nisam neko ko voli da se hvali ali te lepe stvai koje su rekli, to sam ja. Očekivao sam možda malo više direktnijih napada. Iznenadili su me toliko komplimenti. Očekivao sam žešću raspravu sa Nikolom i Bojanom - dodao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Verona

24.12.2023 16:26

Porno INFORMER.

Wall

24.12.2023 17:44

Maji će iscuseti sutlijaš! Neka se Andjelo pripazi.