KREĆE NOVI "RAT" KULIĆA! Žena Ivana Marinković o Miljani nakon SKANDALA, potkačila i Bebicu: Fali mu Marija i toplina doma!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković, supruga bivšeg zadrugara, bez dlake na jeziku o Miljani Kulić!

KREĆE NOVI "RAT" KULIĆA! Žena Ivana Marinković o Miljani nakon SKANDALA, potkačila i Bebicu: Fali mu Marija i toplina doma!

Foto: RED TV Printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković, supruga bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića, bila je gošća voditeljke Anastasije Buđić u emisiji "Pitam za druga", gde je, između ostalog, govorila i o situaciji Miljane Kulić. Voditeljku je zanimalo kako gleda na Miljanin odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Da li misliš da Bebica ima osećaje prema Miljani i kakav su ti par? - postavila je pitanje voditeljka.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Jelena Marinković u emisiji "Pitam za druga"

- Ne znam ko je rekao da muškarac mora da bude Apolon, ko kaže da je to najbitnija stvar? Poenta je što ona malo precenjuju sebe, "niko nije dovoljno vredan da bude sa mnom", ona tako misli. Ali ajde da to prebacimo na račun mladosti. Ja mislim da on ima konekciju sa porodicom Kulić, njemu fali Marija Kulić. Njemu sigurno fali sve to, ta neka toplina doma, on je tamo sve to imao, vezao se za to... - odgovorila je Jelena Marinković.

- Da li misliš da je voli kao ženu ili samo kao prijatelj? - postavila je pitanje voditeljka.

- Više je vezan za te neke emocije što su im se dešavala, više je to. Baš je teška osoba za to provaliti - odgovorila je Jelena.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Jelena Marinković o Miljani Kulić

Inače, Miljana je nedavno napravila neviđeni haos u "Eliti". Uništila je stvari svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, zbog čega je kažnjena mesečnim honorarom. Potom ga je jurila svuda po imanju, a on se zabarikadirao u studiju "Amnezije", u koju je ona pokušala da upadne. Čolić je tražio od produkcije da ga diskvalifikuju, kako više ne bi boravio u istom prostoru sa Miljanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading