TAKI DOBIO POSLEDNJU OPOMENU: Majin otac završio u POLICIJI posle nove PRETNJE - evo šta su mu uradili sa NOVIM AUTOMOBILOM! (FOTO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zadruga

22.12.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković zabrinut za svoju bezbedost, slučaj prijavio nadležnim organima!

TAKI DOBIO POSLEDNJU OPOMENU: Majin otac završio u POLICIJI posle nove PRETNJE - evo šta su mu uradili sa NOVIM AUTOMOBILOM! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, shutterstock

Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, doživeo je novu neprijatnost, zbog čega je morala da reaguje i policija. Naime, Taki je primetio da su mu skinute tablice sa novog automobila, a kako je uplašen za svoju bezbednost, slučaj je prijavio nadležnim organima.

- Skinuli su mi tablice sa novih kola, plašim se za sigurnost. Plašim se da me ne ubiju. Sinoć sam bio na rođendanu kod Milice Kemez, kad sam se vratio i izveo psa, primetio sam da su mi skinuli tablice. Prijavio sam slučaj policiji, mislim da mi je ovo poslednja opomena - rekao je Taki za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković sa novim automobilom

Podsetimo, Takiju su nedavno zapalili automobil. On je lumpovao početkom ovog meseca, a kad se vratio iz provoda, video je da mu je automobil zapaljen. Policija i vatrogasci su tada hitno reagovali.

- Totalna je šteta, od mog auta ni felna nije ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijinih pet-šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Došao sam sinoć oko devet uveče iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao sam i jutros oko 4 sata komšije su mi zvonile na vrata i zvali me da hitno ustanem, da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija - rekao je Taki tada, pa otkrio šta se dešavalo u policijskoj stanici:

- Dao sam izjavu šta se desilo. Ne smem ništa više o tome da pričam zbog daljeg postupka koji se vodi. Plašim se za svoju bezbednost, neko je pokušao da mi naudi. Neko mi je zapalio auto, to je opomena, nije to igranje. Nije svejedno kad ti neko zapali auto, da sam ja bio tu, možda bi se i nešto drugo desilo. Nije mi svejedno - ispričao je Marinković nedavno.

Republika

Foto: Instagram.com

Takiju zapalili prošli automobil

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading