MAJA U INAT PUBLICI POSTAJE NORMALNA: Aleksandru su podržavali, a ja sam PROBLEM - namerno idem protiv sebe!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva donela ključnu odluku u svom životu!

MAJA U INAT PUBLICI POSTAJE NORMALNA: Aleksandru su podržavali, a ja sam PROBLEM - namerno idem protiv sebe!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Maja Marinković

Takmičarka "Elite" Maja Marinković sinoć je pobesnela tokom emisiji "Pitanja gledalaca". Naime, Marinkovićevoj je zasmetalo to što je pojedini takmičari i dobar deo publike komentarišu zbog toga što se smirila. Maju je ovo iznerviralo, pa se uporedila sa Aleksandrom Nikolić, pobednicom "Zadruge 6"

- Prošle godine kad sam ja komentarisala Aleksandru, zadrugari su pričali: "Podržavamo kad se neko popravi, svaka čast, bravo!". Šta je sad? Što je problem u meni? Problem je samo zato što sam ja Maja - bila je besna Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Maja Marinković odlučila da bude normalna

- Što ne kaže niko: "Bravo, Majo, svaka ti čast kako si normalna". Miljana, ti si rekla jedina. Ti jedina! Nego je problem da Maja bude normalna. E, ima da budem! Namerno! I protiv sebe ako budem išla, namerno ću da budem normalna! Pa da vidimo! Da ne mogu jedno "A" da mi kažu - nastavila je Maja.

Inače, Maja je pre dva dana proslavila Nikoljdan, svoju krsnu slavu, a u "Elitu" je stiglo i pismo od njenog oca Takija Marinkovića. On je pohvalio svoju ćerku, te istakao da ona nikad više podrške nije imala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Marinkovićeva besna

- Majo, srećna slava. Princezo tatina, današnji mir provedi u miru i spokoju. Nikad ponosniji na tebe nisam bio. Ove godine si prava ti. Nikad više podrške nisi imala. Nemoj da dozvoliš rijaliti fanovima da te isprovociraju, nego pokaži ko je Bog batina, princeza tatina. Ovo je tvoja godina, princezo. Pun gas! Voli te tvoj tata najviše - glasila je čestika od Takija, Majinog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading