SVI ŠOK DETALJI SUSRETA ZVEZDANA I ALEKS: Sa navijačima UPAO na SPLAV, starleta pretrnula od straha - a OVO je šok ISTINA!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve o susretu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavniča!

SVI ŠOK DETALJI SUSRETA ZVEZDANA I ALEKS: Sa navijačima UPAO na SPLAV, starleta pretrnula od straha - a OVO je šok ISTINA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ATA Images

Da su Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić imali burnu prošlost spekulisalo se i tokom emitovanja ,,Zadruge 6", a sada je Milena Kačavenda otkrila šok scenu na jednom poznatom splavu. Naime, Kačavenda je ispričala da su Zvezdan i Aleksandra imali susret na jednom splavu, a da je nešto kasnije ušla grupa navijača, što je Ana Ćurčić demantovala.

Na sve se nadovezao Marko Đedović, koji je izneo tvrdnje da se to nikada nije desilo, nego da je Ana tom pričom želela samo da ocrni što više Nikolićevu, jer je ona bila u strahu od tadašnje cimerke i zadrugarke Zorice Marković.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

- Ona meni pre ulaska priča priču da je Aleks bila na splavu nekom da je Zvezdan uleteo, zvali neke navijače, ja pričam to napolju, ona to demantuje - rekla je Kačavenda.

- To je izmišljena priča samo tako, to se nikada nije desilo, gledala je samo da ocrni Aleks...Aleksandra je bila uplašena od Zorice, ne od Zvezdana - rekao je Marko.

- Aleksandra i ja smo bile u Magazinu In, sada se upoznajemo, ja kažem: "Da ti se izvinim, nisam znala", rekla je da je znala i da je bila u kontaktu sa mnogim rijaliti igračima. Ja je pitam: "Zašto? To je priča koju je ona meni ispričala". Nije mi bilo jasno zašto baš Aleks - rekla je Milena.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

Podsetimo, Aleksandra je tokom boravka u rijalitiju bila upitana da otkrije istinu o susretu sa Zvezdanom, ali ona nije krila tada da ima strah od njega, zbog čega su mnogi pomislili da se tu dešavalo ranije nešto više.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading