VELIKI ŠEF PRELOMIO: Milan upozorio takmičare "Elite" - ako nastave da prave KRŠ I LOM, sledi nikad OŠTRIJA KAZNA!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević upozorio takmičare "Elite"!

VELIKI ŠEF PRELOMIO: Milan upozorio takmičare "Elite" - ako nastave da prave KRŠ I LOM, sledi nikad OŠTRIJA KAZNA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević je večeras ušao u Belu kuću, kako bi se održalo novo izdanje emisije "Pitanja gledalaca". Dok se govorilo o odnosu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, reč je dobila Bojana Pavlović, a voditelj je upozorio takmičare "Elite".

Naime, voditelj je učesnicima popularnog rijalitija da su zbog svog skandaloznog ponašanja u "Eliti" na korak to toga da Veliki šef smanji fond za glavnu nagradu.

- Svi ste na ovom imanju, a sve dok lomite, postoji šansa da vam fond za nagradu bude smanjen! - upozorio je Milan takmičare.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca"

Ovo ne bi bio prvi put da takmičari budu kažnjeni na ovakav način. Naime, tokom prvih sezona rijalitija "Zadruga", nekoliko puta se dešavalo da zbog kršenja pravila i bezobraznog ponašanja učesnika rijalitija budu izvedeni automobili iz rijalitija, koji su bili namenjeni za neku od glavnih nagrada.

Inače, Milan Milošević je nedavno doživeo neverovatnu dramu na auto-putu kada su pokušali da ga opljačkaju. Sve je počelo kada je, nakon slave kod prijatelja, krenuo ka Beogradu i povezao jednog poznanika. Na naplatnoj rampi ih je zaustavila devojka koja je držala bebu u naručju, koja se ispostavila kao lutka zamotana u ćebe. Kroz suze ga je zamolila da je poveze jer mora hitno da odveze dete kod lekara.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

Milan je pristao da pomogne, ali je njegov saputnik počeo da histeriše i tera devojku iz kola. Bio je šokiran njegovom reakcijom i naredio mu da prestane, dok je on govorio o pozivanju policije. Devojka je iskoristila trenutak i pobegla ka obližnjoj pumpi, ostavljajući ih u zbunjenosti. Tek tada mu je saputnik otkrio suštinsku prevaru.

- Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni - poručio je Milan, piše Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading